Mirësevini në Apartamentet Victoria një nga pushimoret më luksoze në Ulqin.Shtepija ka apartamente luksoze të cilat plotësojnë të gjitha nevojat e një klienti. Të gjitha apartamentet kanë  televizion, mini-kuzhinat , banjo, kondicionerë, qasjen në internet dhe ballkon me shikim në detë. Apartamentet Victoria  ka gjithashtu edhe parking ku klienti mund ta parkojë veturen e tij.

Apartamentet e Victoria  jane te vendosur ne lagjen Pinjesh në  Ulqin vetem 1000 metra larg bregdetit,e goditur në kodër ne nji shikim fantastik në detë,dhe në aferersi të restoranteve .Apartamentet Victoria gjinden larg zhurmes dhe trafikut të qytetit të Ulqinit,ku do ju afrojmë atmosfere fantastike dhe të kënshme gjatë pushimit të juaj në Ulqin.

Apartamentet e Victoria  gjinden ne aferesi te ishë  Hotel Galebit dhe Hotel Mediteranit ,me pamje nga pylli i Pishave.Te gjithe dhomat kane ballkon me pamje nga deti.

Misioni ynë është – Mikpritja jonë, kënaqësia juaj.

Ulqini sot është i njohur si destinacion turistik i cili turistëve dhe klijentëve të vet i ofron shërbime të posaçme në formë të turizmit pasiv si dhe atij aktiv. Pamvarësisht a keni dëshirë vetëm të pushoni në njërën ndër plazhet e shumta të Ulqinit, të kërceni nëpër bare të ndryshme, të shetitni përgjatë pyllit të pishave apo të merreni me ndonjë sport sic janë surfi dhe keitingu, Ulqini mund t’iu plotesojë dëshirat. Ulqini është vend që ka mbi 270 ditë me diell, kështu qe i’u ofrohet mundësia ta vizitoni edhe jashtë sezonit turistik.

Për këto arsye nëse doni që të kënaqëni, vizitoni Ulqinin. Aty gjenden Apartamentet Victoria .Në qoft së dëshironi të kaloni pushimet juaja ne një ambient të qet, na vizitoni.

skype