Plazha MCM – është hapur para 5 vjetëve me ekip profesional, shërbime në nivel shumë të lartë dhe risi të shumta ka arritur të bëhet një ndër plazhat më të njohura jo vetëm në Ulqin,Malë të Zi dhe rajon,por edhe më gjërë.

Plazha MCM -në vitin 2009 e ka fituar çmimin prestigjioz “ WILD BEAUTY AWARD “, si plazha më e mirë në Malë të Zi, e cila gjendet në Plazhën e madhe, në kilometrin e 3-të të rrugës që shkonë drejt ishullit ADA.

JU MIRËPRESIM !

SHTRETËRAT

Shtretërat me pëlhurë antibakterike ju ofrojnë një rehati të veqantë.

VIP SHTRETËRA

Për pushim më të këndëshëm në plazh për Ju dhe familjen tuaj mund të shfrytëzoni VIP shtretërit.

LODRA PËR FËMIJË NË UJË

Për zbavitjen e fëmijëve MCM Beach ka siguruar

parkun e fëmijëve dhe lodra të ndryshme në ujë.

RESTORANI

Ju ofron specialitete të ndryshme nga peshku,pasta,pizza,skara dhe gjellë të ziera.
Ulqini – qyteti më jugor në bregdetin e Malit të Zi, me potenci­alet e veta natyrore është mrekullia e turizmit.

Plazha e madhe – me rërë, 13 km e gjatë dhe 60 m e gjërë.

Ada Bojana- nga të dy anët e rrethuar me lumin Buna , kurse në anën e tretë me detin Adriatik dhe me plazhën e bukur me rërë Lugina e Valdanosit – me bukuritë e saja të veçanta në të cilën gjenden rreth 18000 drunjë të vjetër të ullirit.

Kalaja e Ulqinit -qytet i vjetër 2500 vjeçarë me monumente kul­turoro- historike pret për ta vizituar shumë turistë.

Në kohën verore, Ulqini është një destinacion i popullarizuar i turistëve. Megjithëse akoma i pazbuluar nga shumë udhëtarë prej vendeve më të mëdha, turistët e përsëritur dhe një sasi rritëse e vizitorëve për radhë të parë e bëjnë Ulqinin një vend të zjarrtë për pushuesit ndërmjet muajve Maj dhe Shtator. Është i famshëm për plazhet e tij, të clat konsiderohen si më të bukurat në Mal të Zi. Burimi më i çmuar në Rivierën e Ulqinit është Velika Plaza (në kuptimin e plotë të fjalës “Plazha e Madhe”), e cila është një pjesë 12 km e gjatë me plazhë prej rrëre- më e gjata në bregdetin e Malit të Zi.

Ka gjithashtu edhe një plazhë që e quajnë Mala Plaza (“Plazha e Vogël”) e cila është shumë më e vogël në madhësi, por ëshrë shumë e popullarizuar te vizitorët. “Corzo” siç quhet nga vendorët, është një vijjë e ngushtë për të ecur njerzit. Në mbrëmje gjatë muajve verore, turistët e ri kalojnë njëri pas tjetrin, ndërsa drita të ndritshme e stolisin rrugën dhe muzika e gjallë u pushton veshët. Thuhet se disa nga vajzat më të bukura në Juglindje të Eurpoës, duke vizituar Ulqinin si turistë, shëtisin nëpër corzo çdo natë. Ka edhe shumë plazhe të njohura që shërbejnë si një pushim për shumë njerëz për të marrë pak frymë.Qyteti i vjetër i Ulqinit është një komunitet me një kështjellë mjaft të ruajtur mirë që është lënë pas nga kohërat e mesjetës. Qyteti i vjetër qëndron në majën e malit, ka pamje nga bregu dhe është në vete një atraksion turistik. Ada Bojana (Buna Shqiptare) është e popullarizuar ndër turistët e huaj nga Europa perëndimore për qetësinë e saj dhe atmosferën e vetme. Liqeni dhe pellgu i kripur (porta Millen: Shqipëri) janë të popullarizuar për vrrojtuesit e zogjve, sepse Ulqini dhe rrethina e saj janë vend pushimet më të mëdha për mbi 200 lloj zogjsh në shtegtimin e tyre. Ka bare të shumta, klube vallzimi dhe bare që e pikëzojnë qytetin, që janë zakonisht të mbushura me shumë kapacitet gjatë gjithë verës. Klubet e njohura janë Galeb, Ec Cafe, Irish Pub dhe Captain Hook.Shumica e turistëve në Ulqin janë shqiptarët, gjermanët, italianët dhe tjera qytete Europiane fqinje. Një numër i madh i amerikanëve të cilët nuk janë as shqiptarë dhe as nuk kanë lindur afër qytetit të Ulqinit, shpesh e bëjnë qytetin një destinacion kryesor në kohën verore.skype

ARVE Error: id and provider shortcodes attributes are mandatory for old shortcodes. It is recommended to switch to new shortcodes that need only url