Home: +382 30 455 073

Mobil: +382 69 731 443 + Viber

Email: Holiday House@gmail.com

Tropikana beach vam pruža sve turisticke usluge kao smeštaj , apartmane,sobe,ville,hotele itd.Tropikana beach Ulcinj izlazi vam u susret na pretraživanje i poredjenje turistickih ponuda u Ulcinju, opisi,destinacija i smeštaja vaseg boravka u Ulcinj. Kod nas možete naci predivne plaže, ne tako duboko more, lagana vazdušna strujanja sa mora koja ublažuje letnje vrucine, bezbroj mesta za razonodu.Pešcana Velika plaža dužine 12 km pravi je vatromet zabave, sportskih aktivnosti, turnira i takmicenja.
Velika Plaža u Ulcinj pruža se skoro u nedogled na 12 km. Velika plaža sa peskom sitnim poput brašna. Bliže samom gradu nalazi se nekoliko hotela, vila,odmarališta, kamp naselja i kampova. Svi hoteli smešteni su u parku sa mediteranskim rastinjem ciji se miris meša sa mirisom mora. Na Velikoj plaži, pored blagorodnog delovanja peska i mora, gosti se mogu baviti raznim sportovima.
Sa kompletnom turistickom ponudom na jednom “Tropikana beach Ulcinj” izlazi vam u susret na pretraživanje i poredjenje turistickih ponuda u Ulcinju, opisi,destinacija i smeštaja vaseg boravka u Ulcinj.

Skype Me

Dobrodošli “Tropikana beach Ulcinj” !!!
Za sve informacije molimo vas kontaktirajte nas:
Vlasnik: Sulejman Bajramovic
Address: Velika Plaza b.b
85360 Ulcinj

Tel : +382 69 036 475

ARVE Error: id and provider shortcodes attributes are mandatory for old shortcodes. It is recommended to switch to new shortcodes that need only url