Na  trecem kilometru ulcinjske Velike plaže nalazi se Tropicana Beach.Tropicana Beach raspolaže sa dve vrste smještajnih jedinica (studio i bungalovi) kapaciteta sa 12 kreveta sa svim pratećim sadržajima ,udaljeno od mora 50 metara.
Bungalovi  posjeduje dvokrevetne i trokrevetne sobe dobro opremljene, klimatizovane sa terasama i pogledom na more.

Bungalovi su jedinice povezane u grozdovima, svaka ima zaseban ulaz, sobe su 1/2 i 1/3 svaka ima sopstveno kupatilo, toalet i lođu.
Prateći objekti: Restoran, kuhinja, minimarket, parking za goste Tropicane  i našu plažu.

Tropikana beach  vam pruža sve turisticke usluge kao smeštaj , apartmane,sobe,ville,hotele itd.Tropikana beach Ulcinj izlazi vam u susret na pretraživanje i poredjenje turistickih ponuda u Ulcinju,opisi,destinacija i smeštaja vaseg boravka u Ulcinj. Kod nas možete naci predivne plaže, ne tako duboko more, lagana vazdušna strujanja sa mora koja ublažuje letnje vrucine, bezbroj mesta za razonodu.Pešcana Velika plaža dužine 12 km pravi je vatromet zabave, sportskih aktivnosti, turnira i takmicenja.

Velika Plaža u Ulcinj pruža se skoro u nedogled na 12 km. Velika plaža sa peskom sitnim poput brašna. Bliže samom gradu nalazi se nekoliko hotela, vila,odmarališta, kamp naselja i kampova. Svi hoteli smešteni su u parku sa mediteranskim rastinjem ciji se miris meša sa mirisom mora. Na Velikoj plaži, pored blagorodnog delovanja peska i mora, gosti se mogu baviti raznim sportovima.
Sa kompletnom turistickom ponudom na jednom “Tropikana beach Ulcinj” izlazi vam u susret na pretraživanje i porecenje turistickih ponuda u Ulcinju, opisi,destinacija i smeštaja vaseg boravka u Ulcinj.

Dobrodošli “Tropikana beach Ulcinj” !!!
Za sve informacije molimo vas kontaktirajte nas:
Dobrodošli!

 

ARVE Error: id and provider shortcodes attributes are mandatory for old shortcodes. It is recommended to switch to new shortcodes that need only url


, , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , ,