Ulcinj ovog leta beleži od 30 do 50 odsto veću posetu nego prošle godine. Smeštaj kod privatnika košta od šest do 12 evra, u hotelima od 24 do 33 evra

TURSTIČKI putevi ovoga leta vode u – Ulcinj. Prema poslednjem raportu s najjužnije jadranske tačke, u ulcinjskoj opštini se odmara 4.585 registrovanih gostiju, što je čak za 30 procenata više nego lane. U hotelima „Ulcinjsknje rivijere“ ih je više od 1.000, ili gotovo za polovinu više nego u istom razdoblju protekle godine.

U privatnim sobama i apartmanima, ima praznih kreveta. Ali, gužva se pojačava i kada je ovaj vid smeštaja u pitanju.

Kako objašnjava Ana Živanović, portparol HTP „Ulcinjska rivijera“, Ulcinj će biti hit ove sezone, jer će turiste privući jedinstvena priroda krajnjeg juga i pristupačne cene.

LEŽALJKE

CENE plažnog mobilijara u Ulcinju niže su nego u severnijim delovima Jadrana. Komplet suncobrana i ležaljki staje od četiri do sedam evra, što je i do deset puta niže nego na najpoznatijim plažama Budvanske rivijere.

Krevet kod privatnika staje od šest do 12 evra, u zavisnosti od lokacije kuće i opremljenosti apartmana, što je najniža cena na Crnogorskom primorju. Kafa košta 70 centi, lozovača jedan evro, a porcija ćevapa tri evra. Ko, pak, hoće da za vreme odmora ima gala riblju večeru s dobrim vinom, platiće 20 evra.

Od 5. jula polupansion u hotelima „Belvi“ i „Olimpik“ staje 31 i 33 evra, a na Adi Bojani 24 evra.

– U našim hotelima sve vreme predsezone, a i prvih dana glavne sezone odmaraju se turisti iz Poljske, Češke, Rusije, Nemačke, Srbije, BiH – kaže Ana Živanović. – Sve njih privlače peskovite plaže, azurna voda i cene.
Pored najljepših plaža i niskih cijena, Ulcinj nudi niz atraktivnosti za svakog posjetioca. Velika plaža i Ada Bojana idealne su lokacije za sportove kao što su surfing, jedrenje, windsurf i katesurf.

U privatnom smještaju cijene se kreću od šest do 12 eura zavisno od lokacije i kvaliteta smještaja.

– Cijene su date u eurima na bazi polupansiona po osobi dnevno
– U hotelu Olympic i na Adi Bojani doručak i večera – švedski sto
– U hotelu Bellevue doručak – švedski sto, večera – po izboru
Popusti:
– Cijene se odnose na individualne dolaske, a za dolazak većih grupa – specijalni popusti na ponuđene cijene + gratisi (1 gratis na 25 osoba)
– Za djecu do 2 godine starosti boravak je gratis
– Djeca do 10 godina starosti uživaju 30% popusta u posebnom ležaju, dok u ležaju
roditelja imaju 50% popusta
– Popust za treći ležaj iznosi 20%
Doplate:
– Boravišna taksa i osiguranje 1 euro po osobi dnevno, djeca do 12 godina ne plaćaju boravišni taksu
– Minimum korišćenja pansiona je tri dana, ispod tri dana cijena se uvećava za 20%
– Doplata za puni pansion je 20 %
– Doplata za 1/1 sobu je 30% (na Adi Bojani L doplata je 60%)

Home: +382 30 455 073

Mobil: +382 69 731 443 + Viber

skype

ARVE Error: id and provider shortcodes attributes are mandatory for old shortcodes. It is recommended to switch to new shortcodes that need only url