When would you like to stay at Ulcinj ?

calendrier
calendrier

Apartamenti Basha 1 Ulqin 


Home: +382 30 455 171

Mobil: +382 69 079 29 + Viber

Email: Lemobasha1@hotmail.com

Apartamenti Basha 1 gjenden në një lagje të qetë në fillimit e Plazhit të Madh, në kepin Gjerana. Nëse kërkoni të akomodoheni në një pjesë relaksuese dhe të rehatshme të qytetit por njëkohësisht edhe afër plazhës, ky është vendi i duhur dhe më se i përshtatshëm për pushimin tuaj.

Akomodimi përmbanë disa apartamente, disa nga të cilat janë studio, ndërsa të tjerat janë dykrevetshe apo trekrevetshe. Apartamentet Basha 1 kanë në dispozicionin e vet një terracë të gjërë të rrethuar me gjelbërime si dhe secili prej tyre përfshinë edhe balkonin me pamje nga deti dhe natyra relaksuese e plazhit të madhë deri tek ishulli Buna. Çdo dhomë është e pajisur me shtretër komod, dollap, televizor, kondicioner, banjo me dush dhe kuzhinë të vogël por me të gjitha elemetet e nevojshme.

Përveç pajisjeve, apartamenti Basha 1 ofronë edhe mundësinë e wireless-it falas si dhe mundësinë e parkimit falas.

Apartamentet Basha 1 gjenden vetëm 3km larg qendrës, qytetit të vjetër dhe shumë restauranteve të cilat ofrojnë ushqim tradicional dhe internacional, 2km larg stacionit kryesorë të autobusëve në Ulqin dhe vetëm 200m larg plazhit me rërë të hotel Otrantit.

Restorantet që gjenden në afersi të akomodimit Basha 1 janë:

Bamboo Beach Bar‬ – Hotel Otrant Ulqin
Restorant Piceri – Otrant, Peshkë deti dhe specialitete italiane
Restorant Piceri – Corona, Peshkë deti dhe specialitete italiane
Restorant Piceri – Antique, Peshkë deti dhe specialitete italiane
Restoranti Saranda Beach me kuzhinë Mediterane & Peshkë deti
Restorant Kalimera,  Peshkë deti dhe specialitete italiane
Restorant Lovac me kuzhinë Mediterane & Peshkë deti

Sherbimet dhe Pajisjet në Apartmanin Basha 1

Gjeneral

Dhoma familjare, ajer kondicioneri, rezitja në teracë,

Shërbimi

Transport aeroportual me pagesë,Anija apo varka Basha cila gjatë sezonit turistik do të shërbejë për transport ujor të turistëve që kan vendbanim tek apartamenti Basha 1 me pagesë, Sherbim lavanderie, Rrobalarje/tharje, hekurosje, Shërbim dhe amvisërimi, etj.

Internet

Wireless falas mbrenda Akomodimit të apartamentit Basha 1

Parking

Parking falas për musafirët e Apartamentit Basha 1

Shërbim i Dhomave

Check-in

Prej 12:00 ora

Check-out

Deri 10:00 ora

Kafshët

Kafshët shtëpiake lejohen mbrenda Akomodimit Basha 1

Politika Anullimit

Anullimi / Parapagimi

Anulimi i rezervimit behet 24 ore para dates se mberritjes deri ne oren 18:00. Nese anulimi do te behet pas ketij afati, atehere klientit i mbahet e gjithe shuma e nates se pare te akomodimit. Per persona ekstra duhet me pare te pyesni . Pagesat plus varen nga politika e Apartamentit Basha 1.

Sherbimet dhe Pajisjet e

Gjeneral

Shërbimi

Internet

Parking

Shërbim i Dhomave

Check-in

Check-out

Kafshët

Politika Anullimit

Anullimi / Parapagimi