When would you like to stay at Ulcinj ?

calendrier
calendrier

Oferta për pushime ne Çobi House – Ulqin 

Oferta për pushime ne Çobi House – Ulqin prej 6 euro.
Pushime familjare – Pushime verore ne Ulqin në Akomodime Çoba, Ulqini, Mali i Zi

Home: +382 30 423 094.
Mobile: +382 69 027 347  – Viber

Pushime Verore ne Ulqin Apartamente Cobi, Hotele, Dhoma,Vila

Akomodimi Çoba gjenden në Pinjesh mu afër përmendores, një lagje e re por shumë tërheqëse për mysafirë të huaj e vendas falë pozitës së mrekullushme gjeografike, të ngritur në një kodër me pamje në pjesët më të bukura të qytetit.

Akomodimi Çoba posedon 6 dhoma ku 5 nga ta janë me pamje nga deti. Të gjithë akomodimet posedojnë balkonin e vet me pamje fantastike në Kalanë e vjetër e kaltërsinë e detit të pafund të Ulqinit. Çdo dhomë posedon shtretër të rehatshëm, kuzhinë të pajisur me të gjitha elementet e nevojshme si dhe banjo personale. Përveç tjerash Akomodimi Çoba ofronë edhe mundësinë e qasjes së Internetit wireles falas dhe parkimit të automjeteve falas.

Akomodimi Çobi gjinden ne aferesi te Hotel Galebit dhe Hotel Mediteranit ,me pamje nga pylli i Pishave. Dhomat posedojn terrace të jashtme verore me parking dhe terrace me pamje te mrekullueshme nga deti. Ajo ndodhet vetem 10 minuta kembe nga qendra e qytetit.

Dhomat posedojn parkingun vetëm për mysafirët e saj. Në qoft së dëshironi të kaloni pushimet juaja ne një ambient të qet, na vizitoni

Akomodimi Çoba gjenden vetëm 400m larg plazhit me rërë, 500m larg terenit të tenisit, ndërsa ushqimoret dhe restaurantet të cilët shërbejnë kuzhinë tradicionale dhe interncionale mund ti gjeni brenda 200 metrave.

Në afersi të akomodimit gjenden plazhat atraktive dhe pylli i pishave që shumë njerëz zgjohen herët në mëngjes dhe thithin ajrin e paster të pyllit të pishave. Duhet mos harruar edhe plazhet sikurse Plazhi Copacabana beach,Tropicana beach,MCM beach, Safari Beach, Evropa Beach, Tony Grill Beach, Miami Beach, Lux beach Beach,Saranda Beach,Lux beach,Coco beach,Bora-Bora, Royal beach, Sapore di Mare beach, Plazhi grave, Plazhi Albatrosit, Aquarius Beach, Otrant beach, Nudist beach Ada Buna, Nudist beach Albatros etj.

Ne afersi prej 70 metra afer apartamentit gjendet mini marketi, ndersa restorantet ndodhen 200 metra nga akomodimi.

Restorantet që gjenden në afersi të akomodimit Adriatik janë:
Restorant Piceri – Belini, Peshkë deti dhe specialitete italiane
Restorant Piceri – Old House, Peshkë deti dhe specialitete italiane
Restorant Piceri – Manhatan, Peshkë deti dhe specialitete italiane
Restorant Piceri – Marinero, Peshkë deti dhe specialitete italiane
Restorant Piceri – Aragosta, Peshkë deti dhe specialitete italiane
Restorant Piceri – Montana, Peshkë deti dhe specialitete italiane
Restoranti  Nautillus – Peshkë deti dhe specialitete italiane

Stacioni kryesorë i autobusëve është 900m larg ndërsa Aeroporti i Podgoricës 75km larg, kurse Porto Montenegro dhe Aeroporti Tivat 80 km kurse Aeroporti i Dubrovnikut 120 km nga Akomodimi Çoba.

Dhomat posedojn parkingun vetëm për mysafirët e saj. Në qoft së dëshironi të kaloni pushimet juaja ne një ambient të qet, na vizitoni

Ju mirëpresim!!!

ESKLUSIVE redukcioni i çmimeve për muajin e qershorit dhe shtatorit prej 5€

Sherbimet dhe Pajisjet e

Gjeneral

Shërbimi

Internet

Parking

Shërbim i Dhomave

Check-in

Check-out

Kafshët

Politika Anullimit

Anullimi / Parapagimi