Shpallje Falas

May 21, 2008   | Turizmi / Turizam

Faqja e jon ju Ofron Shërbime turistike FALAS
Vizitorë të nderuar:

Net-faqja e vetme Ulqinake “visit-ulcinj.com” që ofron shërbimet e shpalljeve FALAS është në shërbimin tuaj.
Nëse dëshironi që shpallja juaj të publikohet në fletën ton turistike,atëherë ju lutemi që të antarsoheni dhe të jepni përgjegjet e sakta në net-faqen e bashkëpuntorit tonë.Mbas kontrollit të shpalljes nga administratori ajo do të vendoset në faqen hyrse të visit-ulcinj.com
Faqja turistike momentalisht asht në version Anglisht,Frangjisht dhe Gjermanisht jemi gjithashtu duke përgadit dhe versionin Shqip dhe gjuhë tjera.Mos pritni ma por vendosni shpalljen FALAS sa ma par që të jeni të parët në fletën ton Reklamuese.Si ju nevoitet ndihma jon na dërgoni një email me shrime dhe fotografija, dhe ne do ti shpallim për ju.Ti dërgoni në kët adresë. ulqin.blog@gmail.com

Regjistrohu ktu:

3