Shtypi / Mediji

Apel për ndihmë për Adea, edhe ajo dëshiron të shkojë në Turqi
Adea është një 13 vjeçare dhe prej lindjes lufton kundër gjendjes “PARALIZA CEREBRALE” dhe ëndrron që të gjej shërim dhe të ngrihet në këmbë, dhe të jetë si të gjithë fëmijët e tjerë në këtë botë. Adea është nxënëse e klasës së V-të, dhe poashtu është anëtare e shoqatës “E DREJTA PËR JETË” që është një qendër per Rehabilitimin dhe Socijalizimin e fëmijëve me nevoja të veçanta. Adea është një vajzë shumë e fortë dhe luftëtare e madhe! Për tu realizuar ëndërra e Adejës, është... Vazhdo

July 24, 2017  :: Lajmet / Vijesti, Shtypi / Mediji :: Comments Off on Apel për ndihmë për Adea, edhe ajo dëshiron të shkojë në Turqi
Tags:

Nimanbegu: PDS-si po shkel marrëveshjen e koalicionit
PDS pa arsye po vonon implementimin e marrëveshjes me pakicat Deputeti i koalicionit “Shqiptarët të vendosur”, Genci Nimanbegu deklaroi se Partia Demokratike e Socialistëve pa asnjë arsyetim real po vonon përmbushjen e detyrimeve nga marrëveshja e koalicionit, me fokus në kthimin e Valdanosit, ndarjen e funksioneve në pushtet dhe përdorimin e lirë të simboleve kombëtare, transmeton portali TV Teuta. Nimanbegu shtoi se Forca e Re Demokratike nuk jep përkrahje të pakushtëzuar dhe nuk do ta bëjë këtë as për zgjedhjet... Vazhdo

July 20, 2017  :: Lajmet / Vijesti, Shtypi / Mediji :: Comments Off on Nimanbegu: PDS-si po shkel marrëveshjen e koalicionit
Tags:

Gjoni për Kriporen: Vazhdojnë të menaxhohen nga “Parqet nacionale”
Nënkryetarja e Komunës së Ulqinit Hadixha Gjoni shprehu kënaqësinë që prapë filloi të punojë pompa në Gjerana. “Shpresoj që me këtë do të normalizohet edhe regjimi i ujit i nevojshëm për mbijetesën e biodiversitetit dhe të atyre llojeve të shpendëve që varen nga uji i njelmët”, tha ajo për TV Mali i Zi, raporton portali Ul.info. Sipas fjalëve të saja, në mbledhjen e Trupit këshillues, e cila u mbajt të mërkurën, njëzëri është arritur përfundimi që “Parqet nacionale të Malit të Zi” duhet edhe... Vazhdo

July 14, 2017  :: Shtypi / Mediji :: Comments Off on Gjoni për Kriporen: Vazhdojnë të menaxhohen nga “Parqet nacionale”
Tags:

Zekoviq: Për seancën dëgjimore të Adroviqit do të flasim në këshill
Anëtari i Këshillit për kontrollin qytetarë të punës së policies Aleksandar Sasha Zekoviq ka dorëzuar iniciativën këtij trupi që të marrë në shqyrtim thirrjen e gazetarëve të “Vijestit” Samir Adroviq dhe Jellena Jovanoviq në bisedë informative, raporton portali Ul.info. “Propozoj që nga Qendra lokale e sigurisë të kërkojmë informacion të hollësishëm për motivet dhe arsyet e thirrjes së gazetarëve në bisedë për arsye të shkrimit që botuan, si dhe që në mënyrë më të detajore të shpjegojnë arsytueshmërinë... Vazhdo

July 13, 2017  :: Shtypi / Mediji :: Comments Off on Zekoviq: Për seancën dëgjimore të Adroviqit do të flasim në këshill
Tags:

Gazetari Adroviq merret në pyetje në polici: Pyesin për burimin e informatave
Gazetari i “Vijestit” Samir Adroviq dhe Jelena Jovanoviq janë marrë në pyetje dje në polici për shkak të artikullit “Avokatët më të fuqishëm se policia, ndaluan arrestimin”, raporton portali Ul.info. Siç shkruan “Vijesti”, me vendim të shefit të policisë së Ulqinit inspektorët kërkuan nga gazetarët që të zbulojnë se nga kush kanë mësuar që me 7 korrik në hapësirat e Prokurorisë themelore shtetërore në Ulqin skuadra e avokatëve ka ndaluar policinë që të arrestojë tre banorë të Tivarit të... Vazhdo

July 12, 2017  :: Shtypi / Mediji :: Comments Off on Gazetari Adroviq merret në pyetje në polici: Pyesin për burimin e informatave
Tags:

Emigrimi masiv i komunitetit shqiptar nga Mali i Zi – Video
Si pasojë e gjendjes së rënduar ekonomike dhe të papunësisë, emigrimi i komunitetit shqiptar nga Mali i Zi po shënon një rritje të theksuar. Dukuria e emigrimit, kohëve të fundit, ka marrë një hov të madh dhe për pasojë shumë vendbanime po mbesin pa banorë.  Vazhdo

July 9, 2017  :: Shtypi / Mediji :: Comments Off on Emigrimi masiv i komunitetit shqiptar nga Mali i Zi – Video
Tags:

Vijesti: Premtimet e të Mirave Detare të parealizueshme në 2017
Mekanizmi për nxjerrjen e anijeve në breg në Plazh të vogël nuk u përfundua përkundër premtimeve që do të përfundohet në shtator të vitit të kaluar, shkruan “Vijesti”, raporton portali Ul.info. Nga të Mirat detare si arsye kanë përmendur “problemet me dokumentacion” duke theksuar se “ditët e ardhshme do të iniciohet procesi dhe procedura e hartimit të dokumentacionit planifikues”! Përkundër premtimeve as pista e vrapimit prej hotelit “Albatros” deri tek kepi i Gjeranave nuk u realizua. “Vijon procesi... Vazhdo

July 8, 2017  :: Shtypi / Mediji :: Comments Off on Vijesti: Premtimet e të Mirave Detare të parealizueshme në 2017
Tags:

Talat Xheferi takon kryetarin e Ulqinit Nazif Cungun
Në vazhdimësi të vizitës së parë zyrtare të Kryetarit të Kuvendit të Republikës së Maqedonisë dhe Delegacionit në Mal të Zi, Kryetari Xhaferi dhe deputetët Dimitrievski dhe Ademi u takuan në Ulqin me Kryetarin e komunës, Z. Nazif Cungu dhe me përfaqësuesit e komunës. Gjatë takimit ishte konfirmuar bashkëpunimi i shkëlqyer ndërmjet dy vendeve dhe se i njëjti vetëm duhet edhe më tutje të thellohet dhe të mbindërtohet në fushën e bashkëpunimit ekonomik, duke e marrë parasysh faktin se nuk ka çështje të... Vazhdo

July 4, 2017  :: Lajmet / Vijesti, Shtypi / Mediji :: Comments Off on Talat Xheferi takon kryetarin e Ulqinit Nazif Cungun
Tags:

Markoviq apel politikanëve: Mos pengoni punën e policisë – Video
Kryeministri Dushko Markoviq ka thënë se duhet të mësohet që nën moton e demokracisë së supozuar mos të pengohet puna e organeve shtetërore dhe mos të ftohen qytetarët në protesta kundër policisë, raporton portali Ul.info. Ai porositi politikanët që nuk mundet dhe nuk duhet lejuar që të ftohen qytetarët që në vendin publik, në rrugë ose kudo tjetër të vlerësojnë a e kryen policia punën e vet siç duhet. “Kush do që gabon, do të jap përgjegjësi. Kush do që nuk është i denj për uniformën policore,... Vazhdo

June 28, 2017  :: Shtypi / Mediji :: Comments Off on Markoviq apel politikanëve: Mos pengoni punën e policisë – Video
Tags:

Abazoviq kërkoi nga deputetët e Bundestagut  që të ndihmojnë në tejkalimin e krizës politike ne Mal të Zi
Kryetari i lëvizjes qytetare URA Dritan Abazoviq kërkoi nga deputetët e Bundestagut gjerman që të ndihmojnë në tejkalimin e krizës politike në Mal të Zi, të krijuar pas zgjedhjeve parlamentare,u kumtua nga URA. Abazoviq në Berlin bisedoi me deputetët e Bundestagut gjerman dhe i njoftoi me ngjarjet në Mal të Zi. Gjermania është lokomotiva e UE dhe vend i cili me sinqeritet e ndihmon Malin e Zi në rrugën e transformimit shoqëror. I kam njoftuar kolegët me ngjarjet aktuale si dhe me kërkesat e opozitës, lidhur me shpalljen... Vazhdo

June 21, 2017  :: Shtypi / Mediji :: Comments Off on Abazoviq kërkoi nga deputetët e Bundestagut që të ndihmojnë në tejkalimin e krizës politike ne Mal të Zi
Tags:

Page 1 of 18312345...102030...Last »