Nika: NĂ« RashtishĂ« tĂ« sipĂ«rme mungon “Bereqeti”
Shkruan Muhamet Nika Pas do pamjeve tĂ« dimrit polar i cili tash disa ditĂ« ka  shternguar Ulqinin, pamĂ« edhe do fotografi tĂ« shpĂ«rndara nga Lajme nga Ulqini , nga njĂ« informator i fshatit i cili ankohej se si fshati qĂ«ndroj i izoluar  pĂ«r rreth njĂ« javĂ« pa ujĂ« pa drita dhe pa ushqime, sikur  ai tĂ« ishte  diku larg , si nĂ« Theth  tĂ« ShqipĂ«risĂ«. Nuk do mend se  “ harresa “ e tyre , po dukej se ishte e qĂ«llimtĂ« dhe u desh pikĂ«risht... lëxo