Ndihmë familjes Elezoviq nga Ulqini

November 8, 2010   | Lajmet / Vijesti

Telefoni i ndihmës direkte +382  69980717 – Shaqir Elezoviq
Të nderuar
bashkëatdhetar

Klikoni ktu si dëshironi të bëheni donator.Mund të jepni donacion sa dëshiron zemra juaj..

Emri dhe mbiemri i donatorëve dhe shuma e parave do publikohen në kët faqe.

Diçka për donacionet se kush i mledh.

Bashkimin e donacioneve e bën Lajme nga Ulqini dhe kto shkojn direkt ne konton që e kam paraparë për donacion .Do ti ruajm te gjitha transaksionet e donacioneve, dhe transakcionet qe ju dërgoni do te jau dergom familjes së Shaqir Elezoviqit, qe te jene sa me transparent dhe mos te lem vend per dyshime.Çdo donacion do të publikohet menjehere ne faqen e internetit me shumen e donacionit të çdo donatori.Kontributin tuaj mund ta jepni duke derdhur mjetet për ndihmë në Gjiro Logarin Bankare në PayPal ku ju nuk paguani,vetëm shumen e duhur që dëshironi ta jepni si donacion,kurse Logaria Bankare  PayPal parapan të terhek  4,5% për çdo transakcion të bërë.Tërhekjen 4.5% nuk e bën donatori,por e bën ai që i pranon.Si keni diçka të paqart ju lutemi të na shkruani në Email: lajmengaulqini@gmail.com.
Kemi konfirmimin e Shaqir Elezoviqit që dëshiron të vazhdojm me ket sistem bankar. Flet pagesa origjinale të bankës së Shaqir Elezoviqit .

Kjo eshtë xhiro llogaria e  Shaqir Elezoviqit online.

 

Incoming Payment Instruction

Field 56 – Intermediary bank :

Swift Address :       UBSWCHZH80A
Name :                     UBS AG ZURICH

 

 

Field 57 – Account with Institution :
Party Identifier :02300000060001740000A
Swift Address : CKBCMEPG
Name : CRNOGORSKA KOMERCIJALNA BANKA AD PODGORICA


Field 59 – Beneficiary Customer :
IBAN : ME25510311096922001728
Name & Address : ELEZOVIC H. SACIR
ULCINJ
85360,Ulcinj,MONTENEGRO

Ftojmë gjithë shqiptarët me punë dhe qëndrim në diaspor dhe Ulqin, shoqatat, klubet, bashkësitë fetare, intelektualët, shoqëritë afariste, firmat shqiptare donatorët individual e institucional pa dallim moshe, gjinie, krahine e feje që të kontribuojnë në këtë aksion humanitar për ndihmë bashkëatdhetarit të jonë nga Ulqini Shaqir Elezoviqit (41) babai i 4 femijëve . Do të fillojmë javën e solidaritetit për grumbullimin e fondeve për të ndihmuar Shaqir Elezoviqin dhe familjen e tijë të cilët përjetuan shokë emocianal dhe shpirtnor  gjatë humbjes të dyja këmbëve që psojë në operacion,kurse gjendja shëndetsore e Shaqir Elezoviqit ,41 vjeçarit që ka  pësuar opercion në Podgoricë ku i humbi te dyja këmbet,ashtë dobsuar dhe qëndron në gjendje kritike.

Të gjitha të hollat që do të mblidhen nga të gjithë bashkëatdhetarët tan ku janë, do t’i dedikohen shërimit dhe ndimës së familjes të 41 vjeçarit Shaqir Elezoviqit nga Pelinku.
Ne shpresojmë se qytetarët e Ulqinit dhe të tjerët do të jenë në nivel të aktiviteteve, në nivelin e mëparshëm të ndihmave që kanë ofruar edhe për raste të tjera dhe do të vijnë në këtë familje që t’i ndihmojmë Shaqir Elezoviqin babain e 4 femijëve.
Besoj edhe ju keni të njëjtin shqetësim se si do të bëhet me familjen e Shaqirit. Kjo kërkon një përkushtim më afatgjatë. Ajo familje ka nevojë për gjithçka; atyre u mungon gjithçka – pa mëdyshje edhe buka.
Lajme nga Ulqini u bën thirrje bashkatdhetarëve tanë, jo vetëm në diaspor, por dhe gjithë atyre që kanë vullnet të mirë, që me mjetet tona t’ua lehtësojmë vështirësitë  kësaj familje, të cilët këto ditë po kalojnë një situatë tepër të rëndë.
Nga stafi drejtues »Lajme nga Ulqini » shpresojmë se as kësaj here nuk do të mungojë solidariteti ynë, ashtu siç nuk ka munguar edhe herë të tjera,qoftë duke ia lehtësuar varfërinë dikujt, apo dikujt tjetër duke i siguruar para për shërim.
Kush dëshiron të ndihmoj në mynyr direkte në Ulqin,shtëpia e Shaqir Elezoviqit ku ajë rrin me qera,asht gjithëmon e çelur dhe gjindet vis-vis “Marketit SOLARIS” duke shkuar në Plazhin e Madhë,ku përpara shtëpis gjendet një Fiat tipo ngjure të kaltërt.

Thonë se shpresa vdes e fundit, kështu thonë edhe anëtarët e familjes të Shaqir Elezoviqit  duke shpresuar për një të ardhme më të mir. Derisa largohesha nga kjo shtëpi fëmijët nuk ndalnin duke pëshpëritur “athua tash do të na sjell ndihma ndokush”

I lutemi  çdo antari ta Shperndaje ne Facebook lajmin.Faliminderit

Lajme nga Ulqini

Emri dhe mbiemri i donatorëve dhe shuma e parave do publikohen në kët faqe

1. Shaban Alovic – 100 $ -Transakcioni ne euro – 74,80€

2. Haxhi Buriq  – 100 $ -Transakcioni ne euro – 74,80€

3. Florian Buri – 5 $ -Transakcioni ne euro  3,75€

4. Violeta Trebista – 20 €

5. Nedzad Zagovic – 105 €

6. Shyqyri Shabani – 50 €

7. Ismail Osmani – 100 €

8. Xhevdet Nikci – 50 €

9. Suzana Haxhicani-Lika – 100 €

10. Valentin Berishaj – 20 €

11. Becir Mustafic – 50 €

12. Ibrahim HOXHA – 100 €

13. Muhamet Osmani – 70 €

14. Nazim Selovic – 200 €

15. Vahidin Ismic – 100 €

16. Kevin LoNigro – 100 €

17. Fejzi Sabanovic – 50 €

18. Fadil Alovic – 50 €

19. Dzaudet Redzovic – 100 €

20. Arben Osmanaj – 100 €

21 . Ruzhdi Berkani – 200 €

22. Mirsad Lajka – 50 €

23. Vehbi Rexha – 100 €

24. Dod Nikprelaj – 20 €

25.  Nedzat  Kacic – 40 €

26. Zaim & Vlora Tahiraj – 50 €

27. Ramazan Buriq – 50 €

28. Prelja Camaj – 50 €

29. Zaim Likovic – 100 €

30. Urim DODIC – 50 €

31. Zaim  Halili – 100 €

32. Xhevdet Cukaj – 100 €

33. Nerim & Mirsada Velic – 400 €

34. Duljo Perasevic – 100 €

35. Enver Dodovic – 100 €

REZULTATI FINAL I DONACIONEVE ASHT TOTAL: 3028.35 €

Logaria Bankare  PayPal parapan të tërhek  4,5% për çdo transakcion të bërë.Tërhekjen 4.5% nuk e bën donatori,por e bën ai që i pranon.

3028.35€ – 4,5%= 2892.0743


REZULTATI FINAL QË U DËRGUA SHAQIR ELEZOVIQIT ASHT: 2900 EURO