Real Estate

Land for sale in Darza – Ulcin 10 Euros per square metre
Land for sale with 78,000 sqm , between Zogaj-Darza in Ulcinj Montenegro. The land has a plane surface a bit on the hill with wider sight in Zogaj-Darza and hills of Ulcinj. It is located near the main road which leads to Ulcinj. It is allowed to build more houses, factory or something else. Road, water and electricity are usable. Wholesale price is 10 Euros per square meter, in retail price changes. For further information please contact us: Phone: +382 69 027 347 (Mobil) + Viber      Vazhdo

November 11, 2017  :: Real Estate :: Comments Off on Land for sale in Darza – Ulcin 10 Euros per square metre
Tags:

Shitet Toka ne Darzë të Ulqinit prej 10€ m²
Troje për shitje në Darzë – Ulqin Shitet toka -trualli me sipërfaqe 78.000 m² metra katror ndërmjet Zogajëve – Darzës të Ulqinit. Toka- trualli është me sipërfaqe të rafsht dhe pakës në kodër me shikim të gjërë në Zogej – Darzë dhe Kodrat e Ulqinit dhe në afertësi të rruges kryesore që çon për Ulqin.Toka ësht e gatshme për të ndërtuar shumë shtëpi,mund të ndërtohen ndonji Fabrikë, apo diçka tjetër. Rruga, Uji dhe elektriku janë të gatshëm për ti marrur 200 metra prej truallit. Çmimi... Vazhdo

November 11, 2017  :: Real Estate :: Comments Off on Shitet Toka ne Darzë të Ulqinit prej 10€ m²
Tags:

Ulqin, në Shtoj prej vitit 2009 janë ndërtuar 1200 objekte joligjore
Gjithsej në mënyrë të paligjshme në Shtoj, janë ndërtuar 1200 objekte gjatë viteve prej 2009 deri sot, njoftoi sot Menaxheri i Komunës së Ulqinit Nazmir Sula, për televizionin Teuta. Menaxheri i Komunës së Ulqinit Nazmir Sula, tha për televizionin Teuta se komisioni i formuar nga Komuna e Ulqinit, ka arritur që deri tani të bëjë regjistrimin e të gjithë objekteve prej Adës e deri tek pika e karburantit “Kalamper”, dhe se në muajt në vazhdim do të kryhet edhe pjesa tjetër e qytetit. Me këtë regjistrim , tha... Vazhdo

July 23, 2017  :: Lajmet / Vijesti, Real Estate :: Comments Off on Ulqin, në Shtoj prej vitit 2009 janë ndërtuar 1200 objekte joligjore
Tags:

Shoqata “Ora” organizoi aksionin e pastrimit të urës së vjetër të Klleznës
Shoqata “Ora me ndihmën e Ndërmarrjes Publike “Veprimtaritë Komunale” organizoi të shtunën, më 1 korrik 2017, aksionin e pastrimit të Urës së Vjetër të Klleznës. Në aksion morën pjesë anëtarë të Shoqatës, disa të rinj nga fshati Kllezën dhe punëtorë të angazhuar për pastrim. Aksioni ishte në vazhdën e aktiviteteve të Shoqatës “Ora” për mbrojtjen dhe mirëmbajtjen e monumenteve kulturore-historike, si prioritet i çdo shoqërie. Ai u zhvillua në fillim të sezonit turistik dhe ka për qëllim ndërgjegjësimin... Vazhdo

July 2, 2017  :: Lajmet / Vijesti, Real Estate :: Comments Off on Shoqata “Ora” organizoi aksionin e pastrimit të urës së vjetër të Klleznës
Tags:

Hapet sezoni turistik në Ulqin
Autoritetet lokale dhe Organizata Turistike janë përkushtuar për një fillim të nivelit të lartë të turizmit. ta që kanë shijuar të parët kripën e detit Adriatik kanë qenë pensionistët, e tani kur temperaturat janë të larta dhe uji i nxehtë  sollën notuesit e parë, familjarë, të rinj e të reja. Njohësit e turizmit thonë se pas përfundimit të Muajit të Shenjtë të Ramazanit pritet një valë e madhe e mysafirëve. Ulqini ka më se tridhjetë plazhe, ku shtatë nga to janë bartëse të Flamurit të Kaltër, çfarë... Vazhdo

June 21, 2017  :: Real Estate :: Comments Off on Hapet sezoni turistik në Ulqin
Tags:

I vertetohet vendimi i Çapriqit: Ada nuk është pronë e “Rivierës së Ulqinit”
Ministria e financave ka vërtetuar vendimin e shkallës së parë të njësisë zonale të Drejtorisë për patundshmëri në Ulqin e cila në fillim të shkurtit të këtij viti ka refuzuar kërkesën e Ndërmarrjes hotelerike – turistike “Riviera e Ulqinit” për regjistrim të të drejtave pronësore në tokën në Adë të Bunës, raporton portali Ul.info. Këtë për Vijesti e vërtetoi avokati i Rivierës së Ulqinit Branislav Lutovac. “U vërtetua vendimi i shkallës së parë, kështu që tani po përgatisë padinë për... Vazhdo

May 31, 2017  :: Lajmet / Vijesti, Real Estate :: Comments Off on I vertetohet vendimi i Çapriqit: Ada nuk është pronë e “Rivierës së Ulqinit”
Tags:

Nis aksioni humanitar “Shporta e Ramazanit” në Ulqin
Filloi aksioni humanitar “Shporta e Ramazanit 2017” XHAMIA E KLLEZNËS – me rastin e muajit të bekuar të Ramazanit, për të pestin vit me radhë ndërmerr aktivitetin e radhës humanitarë në bashkëpunim me ju bamirës të nderuar në ndarjen e ndihmave që do t’iu dedikohen: jetimëve, skamnorëve, personave me aftësi të kufizuar dhe nevojtarëve në tërë territorin e komunës së Ulqinit me rrethinë dhe Krajë. Andaj kërkojmë nga ju bamirës të dashur me aq sa të keni mundësi që të kontribuoni në lehtësimin... Vazhdo

May 31, 2017  :: Real Estate :: Comments Off on Nis aksioni humanitar “Shporta e Ramazanit” në Ulqin
Tags:

Cungu: Ndërtojmë të tjera banesa Sociale, duhet ruajtur solidariteti në Ulqin
 Jepet pëlqimi për lokacion, së shpejti 150 banesa solidare Kryetari i Sindikatës së Komunës së Ulqinit  Shefki Keko Lamoviq ,deklaroi se më në fund është sjellë vendimi nga kryetari i Komunës Nazif Cungu për dhënien e lokacionit ku do të ndërtohen 150 banesa Solidare, raporton portali TV Teuta. “Kjo procedure ka filluar nga prilli I vitit 2003 dhe është zvarritur deri tani,si mungesë e aprovimit të planit hapsinor për zonën e Fushës së Ulqinit.Ne jemi e vetmja komunë në Mal të Zi që nuk e kemi përfunduar... Vazhdo

April 16, 2017  :: Real Estate :: Comments Off on Cungu: Ndërtojmë të tjera banesa Sociale, duhet ruajtur solidariteti në Ulqin
Tags:

Kryetari Cungu me bashkëpunëtorë vizitoj kantierët e ndërtimit të investitorëve Lajka dhe Franca në Fushë Ulqin
Investitori Bajazit Lajka është duke ndërtuar apart hotel LAJKA LUXURY, me kapacitet 100 shtretër, të nivelit 4 yje. Përpos vendosjes mysafirëve do ti ofrohet edhe shërbimi i mini spa qendrës dhe pishinës. Hoteli pritet të hapet deri në fillim të majit të këtij vitit. Pronari i kompanisë FRANCA tha se kjo kompani ka hotele në Bijelo Pole, Tivar, Tivat dhe Plevla dhe se ky do të jetë hoteli i pestë i tyre. Hoteli do të ketë 50 dhoma luksoze të nivelit 4 apo 4 plus yje. Kjo kompani është poashtu e interesuar për... Vazhdo

February 8, 2017  :: Real Estate :: Comments Off on Kryetari Cungu me bashkëpunëtorë vizitoj kantierët e ndërtimit të investitorëve Lajka dhe Franca në Fushë Ulqin
Tags:

Banese me pamje fantastike 10 metra nga deti vetëm 1700€ m²
Më la të habitur duke lexuar në portalin malazias që prona ndodhet ne nje zone turistike të Tivarit ( Bar ) 10 metra nga deti me mundesi te medha zhvillimi. Ajo eshte e pozicionuar ne nje nga destinacionet me te bukura dhe me te vecanta te turizmit malazias, gjat bregut shkamor të rivierës së Tivarit. Prona shtrihet në një siperfaqe prej disa mijëra metra katrore,  dhe shtrihet përgjatë bregut të detit dhe vijon në një largësi 10 m prej detit. Në pjesën fundore të pronës, ndodhet një hapësirë e mirëfilltë plazhi. Lajme... Vazhdo

July 10, 2016  :: Real Estate :: Comments Off on Banese me pamje fantastike 10 metra nga deti vetëm 1700€ m²
Tags:

Page 1 of 2312345...1020...Last »