Rod Blagojevic, hero ne Serbi

December 16, 2008   | Rajoni / Region

Rod Blagojevic mund te jete nen akuze ne SHBA, por ne vendin e tij te origjines, ne Serbi ai shihet si hero.
Ne fshatin e lindjes se prinderve te tij, Blagojevic pershkruhet me tone pozitive dhe akuzat ndaj tij si montatura politike.
I biri i nje serbi, qe emigroi para Luftes se Dyte Boterore ne SHBA, Rod ka punuar si ish-pastrues kepucesh dhe shkallet e suksesit i ka ngjitur shume ngadale.
Vellai i guvernatorit e ka vizituar Serbine, ndersa vete Rod nuk ka qene kurre atje, megjithese gjuhen e zoteron shume mire.
Blagojevic eshte i njohur edhe per negocimin e suksesshem per lirimin e piloteve amerikane te marre peng gjate bombardimeve te NATO-s ne Serbi.
Ky eshte rasti i vetem kur Rod ka qene ne territorin e ish-Jugosllavise

Top Channel

http://shqiphost.top-channel.tv/18754796/flv/kronika/blagojevicserbi15.flv