Merr Baladën e Mentor Kurtishit

December 18, 2008   | Zbavitje / Zabava

Njëra ndër këngët e reja të Rovena Stefa “Malli”, është shumë e kërkuar nga adhuruesit e saj, pasi që për një kohë të shkurtër është klikuar në YouTube nga 17,846 adhurues të këngëtarës. Këtë këngë Rovena e ka huazuar nga Mentor Kurtishi. Është pjesë e albumit të fundit të këngëtarës dhe në YouTube është vendosur kah mesi i tetorit. Po ashtu, është një këngë me një tekst ku e gjejnë veten të gjithë, e që vite më parë, për të parën herë e ka kënduar Mentor Kurtishi. Tash e këndon Rovena Stefa dhe duket që me zërin e saj ka bërë që kjo këngë të dalë më bukur në versionin e saj.

YouTube Preview Image