Kroaci, policet jepen me qera

December 31, 2008   | Rajoni / Region

kroaci-policet-jepen-me-qeraNe Kroaci po te kesh nevoje per truproje, qofte edhe per disa ore, mund te marresh nje efektiv policie me qera.
Qeveria ka miratuar nje liste cmimesh, nga policet e thjeshte, deri tek policet e forcave speciale, per sherbimet qe mund te kete nevoje qytetari.
Ministria e Brendshme njoftoi se huazimi i nje polici te zakonshem kushton 6 euro, nje tjeter i nderhyrjes se shpejte, 8 euro, ndersa policet e njesive speciale jane me te shtrenjte.
Policet mund te perdoren per qellime private, te ruajne mallrat gjate transportit, te verifikojne vendet ku ka mjete shperthyese, etje. Ideja e dhenies me qera u aplikua fillimisht ne vitin 2006 per helikopteret dhe nga kjo metode u fituar 4 milione euro. 1500 ero kushtonte nje shetitje me helikopter.
Top Channel

http://shqiphost.top-channel.tv/18754796/flv/kronika/POLICIAKROATE.flv