Në Hotelin “Mediteran” Forca organizoi koktejin e fundvitit

January 2, 2009   | Lajmet / Vijesti

ilmira-lika_iliriana-sula_nazif-cunguKokteji i fundvitit
Mbrëmë në Hotelin “Mediteran” Forca organizoi koktejin e fundvitit. Në këtë takim tashmë tradicional morrën pjesë një numër i madhë i qytetarëve, pjesëtarëve të jetës publike të Ulqinit.
Të pranishmëve në emër të Forcës Rinore të rinjve u drejtua Iliriana Sula dhe Gëzim Haxhibeti, në emër të grave këshilltarja e Forcës ne Kuvendin e Komunës së ulqinit Ilmira Lika dhe më në fund kryetari i Forcës Nazif Cungu.

Shërbimi informativ i Forcës