Eliza Dushku e zhveshur dhe në pozime seksi për serialin

February 6, 2009   | Zbavitje / Zabava

eliza_dushku_13

Aktorja Eliza Dushku, e zhveshur dhe në pozime seksi e reklamon serialin “Dollhouse”.
Duke gjykuar sipas fotografive të nxehta të aktores, seriali mund të jetë shumë seksi.
Në të vërtetë nuk dihet nëse TV shtëpisë FOX, në të cilën emitohet seriali, do ti paguhet ideja me fotografitë nudo. Por nëse jo, atëherë të paktën ia kanë arritur që të zhveshin Elizën.
Mirë, nëse ju nuk jeni të eksituar për të parë Eliza Dushkun në serialin e ri,ku e shohim në serialin e shtëpis së kukullash pasi Eliza Dushku paraqitet në fotot e zhveshura, pra, janë krejtësisht të imunitetit të marketingut. Unë, nga ana tjetër, jam plotësisht i prirur për të thot fotografi Joss Whedon, edhe më të largët duke parë mundësinë e zhveshur të Eliza Dushkut, kështu që edhe pse unë e di që nuk do të shohim çdo ditë në ket stil, thot fotografi Joss Whedon. Gjithashtu, Eliza Dushku thotë se Joss Whedon, ashr gjenial dhe se ka mrit ta kulminacionin e fotografis si modeliste me te dhe dua që për të parë nëse ai është ende master i vërtet.

Lajme nga ulqini

3