Mesnata i gjen banorët duke kërcyer

February 9, 2009   | Big Brother 2 Albania - Thashetheme

mesnata-i-gjen-banoret-duke-kercyerOrët e para të mëngjesit të ditës së tretë në shtëpinë e Big Brother i gjejnë banorët duke kërcyer nën ritmet e muzikës. Pasi kanë konsumuar jo si duhet kohën e vënë në dispozicion nga vëllai i madh për përgatitjen e provës së javës, ata janë braktisur me gjithë qejf në tingujt e muzikës. Debatet dhe shakatë me njëri-tjetrin kanë zgjatur për orë të tëra.

Top Channel

6