Lirita dhe Adi vizatojne muralen

February 10, 2009   | Big Brother 2 Albania - Thashetheme

lirita-ne-muraleLirita dhe Adi vizatojne muralen
10/02/2009 17:00

Pasi kanë kaluar dis amomente në oborr banorët impenjohen të gjithë në realizimin e provës së javës, ku muralja është detyra që i bashkon duke lënë mënjanë bisedat. Lirita, Adi dhe Agoni janë iniciatorët e pikturimit të murales, e cila është një zemër dhe pikturohet brenda shtëpisë me rastin e festës të dahsuruarve që bie në të njëjtën ditë me atë të spektaklit. Zhuljeta dhe Erjola komentojnë së bashku momentet sesi pak nga pak zemra fillon të marrë formën e plotë, madje përgëzojnë liritën e cila duket shumë e apasionuar pas pikturës.

1