Disco Puls: Soni Malaj – 28 Shkurt

February 22, 2009   | Ngjarjet - Events

disco-puls_soni-malaj_flyera6__


Të Shtunën
28.02.09
SONI MALAJ
Bajram DOBRA & Nusran FERA
RESIDENT DJ


Disco PULS çdo të Premtë dhe të Shtunë

është e hapur për disponimin tuaj…

ë të organizoni një aheng si p.sh.:Datlindje ,Dasëm ose pa marrë parasysh qfar ahengu mund të rezevroni tek ne… Info.076 449 57 09

E-Mail: info@disco-puls.ch

Disco Puls

Industriestr. 40

Lenzburg

info@disco-puls.ch

www.disco-puls.ch

076 / 449 57 09

076 / 589 15 91