Lirita : Nuk jam shërbëtorja e Qetsorit

qetsorilirita-big-brother-albania02/03/09 11:00

Lirita ka thënë se Qetsori nuk ka të drejtë të ngrejë zërin me të, nëse do të donte të fliste, atëherë le të uleshin në tavolinë e të diskutonin tamam. Në fakt, Qetsori i ka thënë Liritës, në dukje me shaka, se nëse ajo do të pengonte ndonjë nga vajzat që t’i rregullonte krevatin atij, atëherë Lirita dhe ai do të kishin probleme personale.Debati ka nisur nga Qetsori, sipas të cilit, djemtë në këtë shtëpi po bënin gjithcka, po lanin, po shplanin, po gatuanin, ndërsa vajzat nuk merrnin mundimin as t’u rregullonin ndonjëherë krevatin. “Edhe në ëndërr më duket sikur e kam sfungjerin në dorë!”-ka thënë ai. “Unë s’jam shërbëtorja e Qetsorit!”- ka thënë Lirita. Aida i ka thënë të mos ia vërë veshin fare e të mos merret me të.

2