Dritani : Nëse del, fiton 1000 euro

basti-1000-big-brother-albania-207/03/09 11:47

Dritani e pyet Pavlinin se si ndihet sot, nëse ka emocione apo jo. Pavlini i përgjigjet se jo po, Dritani nuk e beson dhe i thotë se emocione ndjen edhe vetë e jo më ai që është në nominim. Pavlini i thotë se i ka menduar këto dhe se tani ndihet mirë. Qetsori thotë se më shumë emocione nga të gjithë ka ai sepse ka vënë 1000 euro bast që Pavlini nuk del, në të kundërt ato para` i merr Pavlini. Pavlini mundohet t’i thotë se do t’ia kthejë por, Dritani i thotë se ato para janë të tijat në rast se del dhe se nuk duhet t’ia kthejë dhe po këtë gjë i thotë edhe Sori.

1