Big Brother Albania 2 – Të nominuarit!

per-nominimet-big-brother-albania-207/03/09 23:24

Të nominuarit e kësaj jave janë Qetsori i cili gjatë javës ka deklaruar që do donte të provonte të ishte në nominim. Zhuljeta është një tjetër banore e nominuar e cila është e padëshiruar nga 6 persona brenda shtëpisë së Big Brother. Arsyet kryesore të nominimit të saj ishin se sipas banorëve, ajo nuk u përshtatej atyre. Një surprizë për nominimet e kësaj jave ishe Lirita e cila nuk kishte dalë asnjëherë në nominim. Banorët të cilët e nominuan ishin Adela,Zhuljeta dhe Qetsori për arsye se nuk kishin krijuar ndonjë afrimitet me të. Personi i katërt ishte Zhuljeta. Një nga personat që e nominuan ishte Mesida, e cila mendonte që Zhuljeta nuk është kështu në realitet ashtu sic paraqitet në shtëpi. Personat e nominuar do përballen me gjykimin e publikut i cili do vendosë se kush do largohet nga shtëpia e Big Brother duke hequr dorë përfundimisht nga cmimi prej 70mijë eurosh.

6