Arjani : Celuliti është armiku i femrës

April 10, 2009   | Big Brother 2 Albania - Thashetheme

ari-per-celulitin-big-brother-albania-206/04/09 15:47

Pasi ka parë Mimozën tek pishina me rroba banjo, Ari fillon e komenton me djemtë e tjerë. Ai thotë:-“Është e bukur në fytyrë, por e ka trupin shumë problematik!” Sipas tij, ajo ushqehet keq dhe kjo ndikon në trupin e saj. Qetsori i thotë që vajzat si Mimoza nuk merren me sport që ta mirëmbajnë trupin. Ari tregon që më përpara femrat kanë qënë të mbushura por nuk kanë patur celulit duke e krahasuar me ato në ditët e sotme. Ai shton:-“Celuliti është armiku i femrës!”