Video montazhë Humor: Parlamenti Ulqinit – Parlament Ulcinja

April 14, 2009   | Lajmet / Vijesti

muhamet-nikaDuke shikuar You Tube rashë në ketë video qesharake humoristike të parlamentit të ulqinit,ku pos zgjedhjeve parlamentare ka dhe  humor në komunën ton.Kjo asht përparësi në gjithë botën ku  humori i bën politikanët tanë të jetojn ma gjat se kan shumë stres.

Pra ju paraqes kët video por preardhjet e antarit nuk dihen,mbasi video paraqet humor desha ta paraqes pa anashkalu askend.

Kjo ashtë Video motazhë prandaj ju kërkojm ndjesë të gjithë atyre si gjinden të prekur personalisht.Humori mbetet vetëm humor.

YouTube Preview Image
1