Reagon i dashuri i Mozës | Poli : Nuk jam aspak xheloz, kam besim te Moza

April 18, 2009   | Big Brother 2 Albania - Thashetheme

Reagon i dashuri i Mozës | Poli : Nuk jam aspak xheloz, kam besim te Moza | Ari i afrohet Mozës

arjan-dhe-poli-big-brother-albania-2

Për Polin, afrimi i Arit me Mozën është thjesht një lojë e këtij të fundit. Modeli i njohur edhe si konkurrent i edicionit të shkuar të “Big Brother”, ka rrëfyer për suplementin se nuk është aspak xheloz nga afrimi që ditët e fundit Ari ka bërë ndaj Mozës. Është normale që një mashkull të jetë i tërhequr pas një femre të bukur siç është Moza, ka rrëfyer Poli, i cili edhe vetë që momentin e parë që ka njohur Mozën është goditur nga pamja tërheqëse e saj, por ai tashmë ka fatin që ta ketë në krah dhe te kjo vajzë ka parë se përveç bukurisë ajo ka edhe një shpirt të mirë. Ari kërkon të transmetojë idenë se e ka situatën në dorë, por do të mbetet i zhgënjyer. Ari momentalisht thjesht po bëhet i bezdisshëm duke iu afruar Mozës ose më mirë duke iu ngjitur nga pas asaj, ndërkohë që vajza kërkon ta largojë me çdo kusht. Poli më pas shton se ai vetë ka qenë pjesëmarrës në një “reality show” dhe e kupton këtë lojë, për sa i përket kësaj historie të sajuar, ai është i sigurt së Ari do të dalë i zhgënjyer dhe duarbosh.

11