Letër nga Poli për Mimozen

April 27, 2009   | Big Brother 2 Albania - Thashetheme

letra-e-polit25-big-brother-albania-225/04/09 22:30

Mimoza është një tjetër banore e cila ka marrë një surprizë nga “Big Brother”. Ajo ka marrë dhuratë një arush nga Poli, i cili i kishte shkruar një letër për të. Ai i ka shprehur dashurinë, dhe mbështetjen e tij për vazhdimin e ëndërrës së saj në “Big Brother”. Ajo u shpreh shumë e lumtur nga kjo letër. Poli bashkë me letrën dhe arushin i kishte dërguar dhe një foto të cilën ajo e shikonte me shumë dashuri. Banori i parë të cilit ka dashur t`ia tregojë këtë letër, ka qënë Adelajda e cila është gëzuar shumë për Mimozën.

4