Mimoza Krasniqi : Cdo gjë është e mundur

moza-per-veten-big-brother-albania-205/05/09 14:54

Mimoza duke qëndruar në kopësht me Anjezën i thotë që në momentin që ka hyrë ka thënë me veten që dëshironte që të festonte ditëlindjen me banorët dhe e arriti . Ajo i thotë që cdo gjë që thotë, i realizohet dhe i duket interesante. Ajo i tregon për këshillat që i ka dhënë mami i saj. Ajo gjithmonë i ka thënë që duhet të mendojë pozitiv dhe që cdo gjë është e mundur. Sipas saj të gjithë në jetë duhet të ecin mbi këtë parim dhe shton:-“Unë jam tip që them gjithmonë po!”

4