Gëzim Hajdinaga dhe bashkëpunëtorët e tijë,vizitojnë Gjimnazin Privat “DRITA”

December 10, 2009   | Lajmet / Vijesti

Gëzim Hajdinaga dhe bashkëpunëtorët e tijë, do të vizitojnë Gjimnazin Privat DRITA.6Sot  kryetari i komunës Gëzim Hajdinaga dhe bashkëpunëtorët e tijë, e vizituan Gjimnazin Privat “DRITA”,ku bashk me përfaqsuesit e gjimnazit patën shumë bised konstruktive.

Ja pra edhe disa fotografi nga vizita e kryetarit të komunës Gëzim Hajdinagës Gjimnazit Privat “DRITA”.

14