Pozivamo vas da prisustvujete protestu za vracanje Valdanosa
POZIVAMO VAS DA PRISUSTVUJETE PROTESTU ZA VRACANJE VALDANOSA U UTORAK 15 DECEMBRA U 13:00 CASOVA SVI ISPRED OPSTINE ODBRANIMI IMOVINU I DOSTOJANSTVO UDRUŽENJE MASLINARA ULCINJA **** JU FTOJMË TË MERNI PJESË NE PROTESTEN PER KTIMIN E VALDANOSIT TE MARTEN ME 15 DJETOR NE ORA 13.00 TE GJITHE PARA KOMUNES TA MBROJME PRONEN DHE DINJITETIN ! SHOQATA E ULLISHTARËVE ULQIN  Vazhdo
Ju ftojmë të merni pjesë ne protesten per ktimin e Valdanosit
JU FTOJMË TË MERNI PJESË NE PROTESTEN PER KTIMIN E VALDANOSIT TE MARTEN ME 15 DJETOR NE ORA 13.00 TE GJITHE PARA KOMUNES TA MBROJME PRONEN DHE DINJITETIN ! SHOQATA E ULLISHTARËVE  ULQIN POZIVAMO VAS DA PRISUSTVUJETE PROTESTU ZA VRACANJE VALDANOSA U UTORAK 15 DECEMBRA U 13:00 CASOVA SVI ISPRED OPSTINE ODBRANIMI IMOVINU I DOSTOJANSTVO UDRUŽENJE MASLINARA ULCINJA  Vazhdo

December 12, 2009  :: Ngjarjet - Events :: Comments Off on Ju ftojmë të merni pjesë ne protesten per ktimin e Valdanosit
Tags: , ,

Reakcije na inicijativu Force da se u Crnoj Gori obilježava dan albanske zastave
Praznici drugih ne mogu biti državni Hrvatska gra?anska inicijativa ne podržava inicijativu Force da se izmjenama zakona definiše da se ubudu?e u Crnoj Gori kao državni praznik obilježava dan albanske zastave 28.novembar. Predsjednica HGI-a Marija Vu?inovi? rekla je za “Dan” da vjeruje da ?e i ostale parlamentarne partije imati isti stav. – Forca ima pravo da pokre?e takvu inicijativu, ali je HGI ne bi podržala ukoliko takav predlog bude i formalno predat u proceduru. Treba da znamo da smo mi gra?ani Crne Gore.... Vazhdo

December 12, 2009  :: news :: Comments Off on Reakcije na inicijativu Force da se u Crnoj Gori obilježava dan albanske zastave
Tags: ,

Ekolozi pisali Vujonicu: Okrenite se Ulcinju
Ulcinj – Predsjednik NVO “Zeleni korak” Dželal Hodži? pozvao je Ministarstvo za ekonomski razvoj da, kako je naveo, “privoli koncesionara pijeska na Bojani da ispuni preuzete obaveze” i ocijenio da Vlada ima moralnu obavezu da Ulcinju posveti više pažnje. “Ve? godinama nama nepoznati koncesionar koristi pijesak sa ra?ve Bojane, a pri tom ne izvršava ugovorenu obavezu o produbljivanju i ?iš?enju Port Milene, koja predstavlja ruglo grada i trenutno najve?i ekološki problem. Molimo vas da urgirate da taj problem bude riješen... Vazhdo

December 12, 2009  :: news :: Comments Off on Ekolozi pisali Vujonicu: Okrenite se Ulcinju
Tags:

Kuvendi Komunal i Ulqinit të hënën mbledhje të rregullt
Ditën e hënë me 14 të këtij muaji është paraparë të mbahet mbledhja e parë e seancës së dytë të rregullt të kuvendit komunal të Ulqinit. Parlamentari Muhamed Nika për këtë seancë ka caktuar 11 pika të rendit të ditës. Këshilltarët e parlamentit vendor të Ulqinit do të debatojnë për propozim vendimin mbi shfrytëzimin e përkohshëm të deponisë sanitare “HIJA” Propozim vendimin mbi ndarjen e truallit ndërtimor , pronë e komunës së Ulqinit Bashkësisë islame , respektivisht Xhamisë në Kollonz... Vazhdo

December 11, 2009  :: Shoqëria / Društvo :: Comments Off on Kuvendi Komunal i Ulqinit të hënën mbledhje të rregullt
Tags:

Eliza Hoxha me kangën e saj të re “Rruga e zemrës”fitoi në “Kënga Magjike”
Eliza magjike Eliza Hoxha tregon për këngën e saj të re “Rruga e zemrës”, me të cilën fitoi në “Kënga Magjike”. Eliza Hoxha në bashkëpunim me këngëtaren nga Shqipëria, Rosela Gjylbegu kanë arritur të fitojnë zemrat e adhuruesve, por edhe te këngëtarëve pjesëmarrës në “Kënga Magjike”. Këngëtarja kosovare, e cila shumicën e kohës së saj e kalon në studio, thotë për Rozë se është e kënaqur me realizimin e kësaj kënge. Ajo shton se nëpërmes këngës tregon atë çfarë ajo ka në zemër… Rozë:... Vazhdo

December 11, 2009  :: Zbavitje / Zabava :: Comments Off on Eliza Hoxha me kangën e saj të re “Rruga e zemrës”fitoi në “Kënga Magjike”
Tags: , ,

Comback i Suad Mehmetit me video klip të ri
Këngëtari Ulqinak Suad Mehmeti me qëndrim në Gjermani  pritet së shpejti të hedhë këngët me video klip të ri në treg , i cili është në bashkëpunim  të siperm me shtepin e diskut në prishtin.. Deri më tani kjo këngë është përfolur si kënga më e mirë e Suad Mehmetit, edhe pse ajo ende nuk është dëgjuar nga askush. Ky do të jetë njëri prej hiteve të reja të shtepis së hiteve kosovare kenduar nga ulqinaku  Suad Mehmeti dhe i cili po perfolet në prishtin si këngëtar i estradës kosovare. #gallery-2... Vazhdo

December 11, 2009  :: Zbavitje / Zabava :: Komente (1)
Tags: ,

Këshilli Kombëtar i shqiptarëve në Mal të Zi,Nën ombrellën e Ministrisë
Tani është e qartë se shqiptarëve në Mal të Zi i duhet një Këshill Kombëtar, një institucion mbipartiak i cili ka të drejtën të artikulojë me një zë të përbashkët për Liritë dhe të Drejtat e shqiptarëve. Ky Këshill nuk guxon të kuptohet si diçka që bëhet për inat apo për hatër të dikujt, por me një qëllim të vetëm, ate të mbrojtjes së dinjitetit të vet shqiptarëve në këto troje. Çdokush që rolin e tij e kupton ndryshe është gabim dhe për këtë duhet bërë përpjekje për jetësimin dhe... Vazhdo

December 11, 2009  :: Shtypi / Mediji :: Comments Off on Këshilli Kombëtar i shqiptarëve në Mal të Zi,Nën ombrellën e Ministrisë
Tags:

Bardhi,Hollaj,Nimanbegu: Të drejtat e fituara të mos vihen në pikëpyetje
Podgoricë – Tre deputetët shqiptarë në Parlamentin e Malit të Zi, Mehmet Bardhi, Genci Nimanbegu dhe Amir Hollaj i kanë dërguar propozimin e tyre për ndryshimet dhe plotësimet e Ligjit mbi zgjedhjen e këshilltarëve dhe deputetëve, që ka të bëjë me përfaqësimin autentik dhe përpjesëtimor të shqiptarëve, Grupit të Punës për hartimin e legjislacionit zgjedhor të Kuvendit të Malit të Zi. Në propozimin e tyre, Bardhi, Nimanbegu dhe Hollaj kërkojnë që të drejtat e fituara të shqiptarëve të mos vihen në... Vazhdo

December 11, 2009  :: Politika :: Comments Off on Bardhi,Hollaj,Nimanbegu: Të drejtat e fituara të mos vihen në pikëpyetje
Tags: , ,

Gëzim Hajdinaga dhe bashkëpunëtorët e tijë,vizitojnë Gjimnazin Privat “DRITA”
Sot  kryetari i komunës Gëzim Hajdinaga dhe bashkëpunëtorët e tijë, e vizituan Gjimnazin Privat “DRITA”,ku bashk me përfaqsuesit e gjimnazit patën shumë bised konstruktive. Ja pra edhe disa fotografi nga vizita e kryetarit të komunës Gëzim Hajdinagës Gjimnazit Privat “DRITA”. #gallery-3 { margin: auto; } #gallery-3 .gallery-item { float: left; margin-top: 10px; text-align: center; width: 33%; } #gallery-3 img { border: 2px solid #cfcfcf; } #gallery-3... Vazhdo

Page 10 of 307« First...89101112...203040...Last »