Gëzim Hajdinaga: Telegram urimi për 8 mars

March 8, 2010   | Lajmet / Vijesti

“Me rastin e 8 marsit Ditës ndërkombëtare të gruas Kryetari i Komunës së Ulqinit Gezim Hajdinaga uron të gjithë nënat dhe motrat dhe u shpreh urimet e tija të sinqerta duke iu dëshiruar suksese dhe prosperitet në çdo fushë të jetës.”

“Povodom 8 marta, Me?unarodnog dana žena Predsjednik Opštine Ulcinj Gzim Hajdinaga ?estita svim pripadnicama ljepšeg pola žele?i im puno uspjeha, radosti i prosperiteta

Municipality of Ulcinj / Ulqin
Arsllan Hajdinaga
YouTube Preview Image