Albi’s Party – New York Organizon

May 18, 2010   | Ngjarjet - Events

Albi's Party ne New York OrganizonPer ju Albi’s Party organizon party per diten e veres me 4 jun ne NY me kengetaret nga vendlindja ( Ulqini) ;Vesel Pelinku ,Muzafer Koliqi ,Gezim Salaj dhe BLerim Marshiqi nen orkestimin e Amir Pelinkut per i nformata me te hollsishme mund te kontaktoni Naser Niken ne numerin e telefonit :

Tel: 646-529-3220

Naser Nika   Facebook


YouTube Preview Image