Bojku në Anë të Malit – Monografi Shaqir Ismaili

June 13, 2010   | Ngjarjet - Events

Bojku në Anë të Malit _ulqin 2010Bojku në Anë të Malit – Monografi Shaqir Ismaili

Që te ketë reklama e librit suksese jemi të detyruar të perdorim gjithë fshatrat e Ulqinit,pra kritikat e juaja zduhet të ken koment mbi fshatrat që po i permendim. Amulli, Bojku, Brajsha, Bratica, Darza, Dragaj, Fraskanjeli, Kalimani, Katërkolla, Kodra, Kollombza, Kosiqi, Kravari, Krytha, Kruçi, Leskoci, Megjureçi, Mali i Bardh,Mali I Briskut, Milla, Mozhura, Pistulli, Qurkaj, Rrastisha, Reçi, Salçi, Shasi, Shëngjergji, Shtodra, Shtoj i Poshtëm, Shtoj i Sipërm, Sukubina, Sutjelli, dhe nga qyteti i Ulqinit.

Lajme nga Ulqini

YouTube Preview Image


4