Smještaj za svaciji džep

July 2, 2010   | Turizmi / Turizam

Mobil: Viber + Whatsapp: +382 69 335 534  : +382 69 335 512

Dodjeljujuci plave zastavice direktor “Morskog dobra” Rajko Barovic je sa zadovoljstvom najavio da je crnogorsko more cisto, a da su plaže spremne za ljetnju sezonu.
“Nudimo cijene smeštaja niže nego u Turskoj ili Grckoj”,  potvrdio je Žarko Radulovic za Vecernje Novosti, direktor Crnogorskog turistickog udruženja.
Od Ulcinja do Herceg Novog u privatnom sektoru ima kreveta za šest, sedam evra, posebno u Boki Kotorskoj koja je gotovo svuda „oborila” cijene. Ima nocenja u privatnom smeštaju i za 20 ili 30 evra.
Osim smeštaja, koji se uvijek najviše traži, posljednjih godina na Crnogorskom primorju popularne su lokacije u brdima, gde su privatni investitori. u hladovini šuma i bujne prirode, sa prelijepim pogledom na pucinu, izgradili apartmane i vile sa bazenima. Udaljena su desetak minuta od mora. Najpopularnija su Luštica, Krimovica, Glkavaticici i niz malih sela i mjesta koja sa grebena “gledaju” na otvoreno more. U zavisnosti od kvaliteta smeštaja, cijena kreveta je od 5 do 15 evra.
Hotelska grupa „Budvanska rivijera”, koja je do kraja juna nudila trodnevne aranžmane u svojim hotelima od 59 do 79 evra, od 1. do 15. jula daje popust ženama ciji muževi prate Svetsko prvenstvo u fudbalu, mladencima koji su se ove godine vjen?ali, i brucošima: sedam dana na Slovenskoj plaži je 230 evra, ili 10 dana za 330 evra. Za turiste iz Srbije (preko TA Sab internešenal) moguce je placanje u ratama.
HTP Ulcinjska Rivijera

HTP „Ulcinjska rivijera” u hotelu „Olimpik” na Velikoj plaži, jedan od rijetkih koji je cijele zime radio, produžila je vikend aranžmane: dva nocenja sa doruckom za 30 evra, a polupansion za 40 evra, i to do sredine jula.
Ada Bojana, najpoznatije naturisticko naselje na Balkanu, sa adaptiranim kucicama, ove sezone za više od sedam dana boravka daje popust od pet odsto, a za više od 10 dana popust je 10 odsto. Polupansion je od 24 do 36 evra.
Na Adu Bojanu su vraceni konji, a odnedavno je uveden i fijaker za one sa manje avanturistickim duhom.
Snižene cijene imaju gotovo svi hoteli duž Crnogorskog primorja. Jednokreveta soba u hotelu “Mogren” u Budvi košta 40 evra, a dvokrevetna 30 evra.
U restoranu hotela „Mogren”, kao i ostala dva na autobuskoj stanici i na samoj obali, moguce je obedovati za tri do cetiri evra.

Izvor :Ve?ernje Novosti – CDM
http://videooglasi.net/video-file-280.m4v