DPS će opet sa Dinošom

October 8, 2010   | news

Đukanović očekuje dobar rezultat u Ulcinju
Ulcinj – Predsjednik Demokratske partije socijalista Milo Đukanović kazao je juče da njegova stranka odlično sarađuje sa Demokratskom unijom Albanaca i najavio mogućnost da tu saradnju nastave i nakon loklanih izbora u Ulcinju.
“Sa DUA imamo odličnu saradnju na državnom i lokalnom nivou. Iako u Ulcinju ovog puta nastupamo odvojeno, ostavljamo mogućnost da ćemo saradnju nastaviti i nakon izbora”, kazao je Đukanović, prilikom postavljanja kamena temeljca za budući most na Port Mileni u Ulcinju.

On je kazao da DPS očekuje dobar rezultat i na saradnju pozvao “sve partije koje Crnu Goru vide kao svoju kuću i koje su spremne predano da rade na punoj valorizaciji uclinjskih resursa”.
Lider DUA Ferhat Dinoša podsjetio je da njegova stranka na izbore izlazi u koaliciji sa partijom Demokratskog prosperiteta.

“Mislim da će nam samo mandati DPS-a faliti za apsolutnu vlast, koja je, u to sam siguran, ubjedljivo najboljja ponuda za građane Ulcinja”, poručio je Dinoša.
Radovi, koje na nastavku bulevara i novom mostu na Port Mileni izvodi slovenačko preduzeće “Primorje” vrijedni su 14 miliona eura. Premijer Đukanović, predsjednik Opštine Ulcinj Gzim Hajdinaga, i direktor Direkcije za saobraćaj Veselin Grbović obećali su juče da će most biti otvoren za 18 mjeseci.

Kamen je prevara

Potpredsjednik Force Gaudet Cakuli ocijenio je da postavljanje kamena temeljca za izgradnju mosta na Port Mileni predstavlja još jednu predizbornu prevaru ulcinjske vlasti.
“U izbornu trku vlast nije ušla sa platformom, programom ili vizijom, već predizbornim investicijama i obećanjima za koja će se uskoro ispostaviti da su lažna. Posljednjih deset dana pokrenuta je građevinska mašinerija, a najveću prevaru prestavlja postavljanje kamena temeljca za budući most na Port Mileni”, kazao je Cakuli, koji tvrdi da je kamen temeljac postavljen prije dobijanja građevinske dozvole.

S. A.
Vijesti

1