Gëzim Hajdinaga,bartës i listës së koalicionit UDSH-PPD

October 12, 2010   | Politika

Përse duhet të votojnë qytetarët koalicioni e përbashkët me UDSH-në?

Sepse:

 • 1.Komuna e qytetit të Ulqinit e drejtuar nga z. Hajdinaga ka shumë tregues pozitiv në ushtrimin e pushtetit.
 • Investime publike, rrugë, hapësira të gjelbërta, ambjent të pastër, ndricim, trotuare, ura, zhvillim të hovshëm të turizmit, investime në kanalizime, restaurim i kulteve fetare,  rritje pagash për punonjësit, stimulim dhe mbeshtetje financiare për nxenës, studentë dhe sportistë të dalluar, shndërrimin e Ulqinit në ozazë të bashkëmit shqirtëror të shqiptareve, panairi i librit, manifestime dhe tryeza të përbashkëta për të harmonizuar ide, etj.
 • Vlen të theksohet një investim kolosal ai i ndërtimit të urës e cila bashkon qytetin me Plazhin e Madh. Kjo urë shënon pikënisjen e nisjes së një mandate tjetër të sukseshëm.
 • 2.Marrë në tërsi, optimizmi ynë për fitore në këto zgjedhje buron tek puna, përkushtimi, përgjegjshmëria, vizioni, alternativat dhe prioritetet
 • 3.Ne jemi te ngritur mbi te gjitha ndasit e mundshme,
 • 4.Jemi i vetmi koalicion shqiptare,
 • 5.Ne duke bashkuar voten bashkojm njerzit dhe krahinat,
 • 6. Ne investojmë qe qyteti te jete i qytetareve dhe jo i mendjeve qe kërkojnë të instalojnë oligarki, prandaj investojne vetem ne propagand parazgjedhore per qellime te krijimit te hutis dhe befasis.
 • 7.Ne gjykojmë dhe mendojmë se kemi kapacitetet politike, intelektuale dhe kombëtare për ta drejtuar komunën
 • 8. Ne kemi aftësi ta menaxhojmë komunën me moton: në shërbim të qytetarëve
 • 9.Ne dimë ti kanalizojmë vlerat e qytetit dhe qytetarëve në pistën e vlerave evropiane
 • 10.Ne dime çfarë kërkon dhe i duhet komuniteti sepse burojmë nga at
 • 11.Ne jemi të përgjegjshëm për sfidat, por kemi energji për ti përmbushur të gjitha synimet tona
 • 12.Votoni koalicioni, bashkë për të ardhmen e perbashkt drejt hapësirës evropiane.

Koalicioni UDSH – PPD

Gzim Hajdinaga, Fatmir GJeka, Ali Rexha, Mehmed Zenka, Fuad Nimani, Qemalj Bajroviq, Hatixhe Gjoni, Kaplan Muçaj, Haxhi Sulejmani, Milazim Mustafa, Kujtim Sukaliq, Beqir Zati, dr Rexhep Spuzha, Ajet Zagoviq, Astrit Hoxha, Beqir Seloviq, dr Qelala Mirtja, Gjergja Pepgjonoviq, Aslan Aljaj, Husein Dervishi, Nail Aslani, Astrit Kurti, Samir Tafili, Muhamed Kurmemoviq, Muhamet Nika, Jasmina Hasa, Frederik Çotaj, Ragip Bushati, Naser Tagani, Hatixha Nelaj , Minir Hoxha.
YouTube Preview Image

9