HTP Ulcinjska rivijera u sajam turizma METUBES 2011

March 24, 2011   | news

Sajam turizma METUBES 2011 koji danas počinje u Budvi i traje do 26.marta

Nakon predstavljanja na sajmovima turizma u Berlinu i Moskvi, HTP Ulcinjska rivijera će od 24. do 26. marta zajedno sa Turističkom organizacijom Ulcinja predstaviti svoju ponudu na sajmu turizma u Budvi – METUBES 2011.

Najavljeno je da će se HTP Ulcinjska rivijera na sajmu METUBES predstaviti sa brošurom za 2011. godinu i cijenama koje se kreću od 20 do 36 eura za polupansion po osobi dnevno.

“Domaće tržište ćemo dodatno animirati vikend aranžamima koji podrazumijevaju boravak u našim hotelima po cijeni od 30 eura za dva noćenja s doručkom po osobi i 40 eura za dva polupansiona po osobi. Predstavićemo i ponudu za organizovanje seminara u hotelu „Olympic“ na Velikoj plaži po cijeni od 33 eura za pun pansion po osobi koja uključuje korišćenje svih hotelskih sadržaja i sale za satanke, opremljene video-bimom, projektorom, flip chart tablom i bežičnim internetom“, kažu u Ulcinjskoj rivijeri.

U okviru METUBES-a i ove godine biće organizovan Festival turističkih komunikacija u organizaciji AMC Communications i Jadranskog sajma a pod pokroviteljstvom Nacionalne turističke organizacije Crne Gore.
Između ostalog svoje strategije će predstaviti turističke organizacije Slovenije, Srbije, Albanije i Crne Gore.

YouTube Preview Image