Kamping Tropicana Ulcinj Crna Gora

May 15, 2011   | news

Kamping Tropicana Velika plaza  smješten uz istoimeno turističko naselje udaljen je od Ulcinja oko tri kilometara. Dio je neponovljive prirode kojom je ovo područje obdareno i koju je čovjek oplemenio sebi za ugodu. Raskoš boja, opojni miris mora i vegetacije, lješkarenje na šljunčanoj plaži, tek su dio okvira za lijepu sliku ljetovanja. Ta će razglednica lijepih uspomena zacijelo mnoge natjerati da opet dođu i opet osjete sve ugode što ih donose ljetni dani i nezaboravne noći na Jadranu.
Tropikana beach  vam pruža sve turisticke usluge kao smeštaj ,kamping apartmane,sobe,ville,hotele itd.Tropikana beach Ulcinj izlazi vam u susret na pretraživanje i poredjenje turistickih ponuda u Ulcinju, opisi,destinacija i smeštaja vaseg boravka u Ulcinj. Kod nas možete naci predivne plaže, ne tako duboko more, lagana vazdušna strujanja sa mora koja ublažuje letnje vrucine, bezbroj mesta za razonodu.Pešcana Velika plaža dužine 12 km pravi je vatromet zabave, sportskih aktivnosti, turnira i takmicenja.
Velika Plaža u Ulcinj pruža se skoro u nedogled na 12 km. Velika plaža sa peskom sitnim poput brašna. Bliže samom gradu nalazi se nekoliko hotela, vila,odmarališta, kamp naselja i kampova. Svi hoteli smešteni su u parku sa mediteranskim rastinjem ciji se miris meša sa mirisom mora. Na Velikoj plaži, pored blagorodnog delovanja peska i mora, gosti se mogu baviti raznim sportovima.
Sa kompletnom turistickom ponudom na jednom “Tropikana beach Ulcinj” izlazi vam u susret na pretraživanje i poredjenje turistickih ponuda u Ulcinju, opisi,destinacija i smeštaja vaseg boravka u Ulcinj.

Dobrodošli “Tropikana beach Ulcinj” !!!
Za sve informacije molimo vas kontaktirajte nas
:


YouTube Preview Image