Kampanja – Zove more – Crna Gora,predstavljena i u Albaniji

June 2, 2011   | news

Nacionalna turistička organizacija Crne Gore i Turistička organizacija Ulcinja su, u saradnji sa Ambasadom Crne Gore u Albaniji, su danas u Tirani predstavili promotivnu kampanju “Zove more-Crna Gora”.

Žitelji Tirane i albanski mediji su se i ove, kao i prošle godine interesovaali za paket aranžmane koji su obuhvaćeni ovom kampanjom.

Podsjećamo da se cijena aranžmana u privatnom smještaju  kreće već od 42 eura, a za sedam dana u špicu sezone po cijeni od 70 do 77  eur. Drugi paket se odnosi na smještaj u malim hotelima po cijeni od 155 do 280 eura.

Tokom promocije brojnim medijima, dobrodošlicu je poželio ambasador Crne Gore u Albaniji, Željko Perović, gradonačelnik Ulcinja Gzim Hajdinaga, menadžer u NTO, Ljiljana Čukić i direktor TO Ulcinja, Ali Rexha.

Direktor Turističke organizacije Ulcinja Ali Rexha je istakao da gosti iz Albanije koji se odluče da svoj odmor provedu u Crnoj Gori, osim uživanja na uređenim plažama mogu za kratko vrijeme otkriti i doživjeti ostale raznolikosti turističke ponude Crne Gore i u drugim mjestima.

O tradicionalnoj dobroj posjeti grada Ulcinja od strane turista iz ove zemlje govorio je predsjednik opštine Ulcinj, Gzim Hajdinaga koji je istakao značaj otvaranja nove putne veze sa Cnom Gorom preko mosta na Bojani koja će omogućiti da gosti iz Albanije intezivnije i tokom godine posjećuju Crnu Goru.
Novinari su, postavljajući brojna pitanja pokazali najveće interesovanje za cijene usluga tokom ovogodišnje sezone, zatim za ponudu Ulcinja kao i cjelokupnu ponudu ostalih primorskih mjesta a primjetno je bilo i intersovanje za ponudom planinskih centara koji su tokom zimske sezone sve više posjećeni od strane turista sa ovog tržišta.

Menadžer u NTO-u, Ljiljana Čukić upoznala je medije sa načinom rezervacije smještaja, web portalom koji pruža detaljne informicije kao i turističkom ponudom sjevera Crne Gore.
Prema zvaničnim statističkim podacima u 2010. god. Crnu Goru je posjetilo blizu 40.000 turista iz Albanije, koji su tom prilikom ostvarili preko 190.000 noćenja.

Montenegro.travel

YouTube Preview Image