Perurimi i librit ULQIN, TI KALA – Hajro Ulqinaku

June 16, 2011   | Kulturë / Kultura

Ne organizim te QENDRES PER KULTURE – BIBLIOTEKA dhe ASOCIACIONIT ULQINI

Ju ftojme te merrni pjese ne perurimin e librit ULQIN, TI KALA – Hajro Ulqinaku ne botim te Asociacionit Ulqini.

Perurimi do te mbahet te henen me 20 qershor 2011, ne Sallen e bibliotekes se qytetit me fillim ne ora 20.

Me kete rast per librin do te flasin: Ardita Rama – recensionin per librin, Hajro Ulqinaku – Autor dhe Gazmend Çitaku – botues, drejtor i Asociacionit Ulqini.

 

Prania juaj nderon autorin dhe organizatoret

 

Per Asociacionin Ulqini
Gazmend Çitaku

YouTube Preview Image

1