Ada Bojana kaska za Velikom plažom

June 21, 2011   | news

Više turista trenutno boravi na Velikoj plaži u Ulcinju nego na „golišavoj“ Adi Bojani. Najviše gostiju stiglo je iz Češke, Poljske, Rusije i Nemačke.
VIŠE turista trenutno boravi na Velikoj plaži u Ulcinju nego na „golišavoj“ Adi Bojani. Jer, hotelijeri kažu da je poseta za čak 30 odsto veća nego lane, a najviše gostiju stiglo je iz Češke, Poljske, Rusije i Nemačke.

FOTO: Večernje Novosti

– U hotelima „Belvi“, „Olimpik“ i nudističkom naselju „Bojana“ na Adi, trenutno borave 402 gosta – kaže za Ana Živanović, portparol HTP „Ulcinjska rivijera“.

Ovaj, dosta veliki rast zabeležili su hoteli na Velikoj plaži, dok je broj „golaća“ sličan kao i lane.

– Prilična ulaganja u renoviranje „Belvija“ su se isplatila – dodaje Živanovićeva. – Napravili smo na osnovu toga dobre ugovore sa strancima i celo leto ćemo imati popunjen kapacitet. Već krajem ovog meseca, kada je u pitanju ovaj objekat, neće biti recepcijske prodaje – svi kreveti će biti zauzeti. Slično je i sa „Olimpikom“.

Dolazak većeg broja nudista se tek očekuje. Na Adi je trenutno najviše Nemaca, ali u glavnoj sezoni će biti veliki broj gostiju bez kupaćih kostima iz regiona, a najviše iz Srbije. Gužve na Adi počinju oko 10. jula i trajaće do kraja glavne sezone. U septembru će opet biti „promaje“ i u bistrom moru i vodama granične reke Bojane, koja se ovde uliva u Jadran, uživaće oni koji vole miran odmor.
S. G.

Izvor: Večernje Novosti

YouTube Preview Image