Flori Mumajesi “Tallavanë” me popull

July 11, 2011   | Zbavitje / Zabava

Entermedia ka publikuar sot videoklipin më të veçantë që ka bërë ndonjëherë. Është videoja e këngës hit të Florit “Tallava”.

Produksioni dhe këngëtari kishin kërkuar nga fansat që të xhirojnë veten duke e kënduar e vallëzuar këngën, dhe mbase nga qindra xhirime që kanë shkuar dhjetra janë bërë pjesë e këtij video-klipi, ku më së paku duket Flori.

YouTube Preview Image