Rrezarta mohon se e ka bërë gjoksin operacion

March 15, 2012   | Zbavitje / Zabava

Këngëtarja nga Shqipëria, Rrezarta Shkurta ka mohuar shkrimet e mediave se ajo ka bërë operacion gjoksin e saj.

Ishte thënë disa ditë më herët për Rrezarta Shkurta që ka bërë gjoksin operacion, por ajo ka reaguar menjëherë në Facebook,duke demantuar këtë lajm.

“Disa njerëz të papunë, dhe dashakeqës ose më saktë të verbër e kanë humbur kohen e tyre së fundmi duke bërë një shkrime ku unë sipas tyre paskam bër gjoksin operacion. Nuk kam asgjë kundër operacioneve plastike por për fat të mirë natyra më ka falur një kraharor të bollshëm ku unë nuk e kam të nevojshme ndërhyrje”, ka thënë Rrezarta për mediat shqiptare.

“Gjithsesi unë këto shpifjet po i marrë si kompliment, pasi të bësh ndërhyrje tregon tentativat për të shkuar nga përfektja,dhe përderisa keni shkruar që e kam të bërë po e marrë në aspektin tjetër”, ka shtuar Rrezarta Shkurta.

Telegrafi
YouTube Preview Image