Low cost Ryanair uskoro u Crnoj Gori

March 23, 2012   | news

Vlada će uskoro potpisati ugovor sa low–cost kompanijom Ryanair i to na četiri godine, saopštio je nakon sjednice Vlade pomoćnik ministra za turistički razvoj Nebojša Popović, prenosi Antena M.
Po znatno jeftinijim cijenama građani Crne Gore moći će da putuju od juna, a konačna lista destinacija biće utvrđena na sjutrašnjoj sjednici odbora direktora te kompanije.
Vlada za tekuću godinu ima svoje favorite među destinacijama koje će spajati letovi niskotarifne avio-kompanija Ryanair.
– Jedno od mogućih rješenja jeste da za ovu godinu budu uvedeni letovi za Brisel, London i Milano. Radi se o nezvaničnom podatku, ali neki pokazatelji u ovom trenutku govore da bi te tri destinacije mogle biti prve za ovu godinu.
Broj destinacija iz godine u godinu biće veći, dodaje Popović.
– U 2013. taj minimalni broj destinacija, odnosno ruta koje će ova kompanija ostvariti, je četiri, a 2014. i 2015. po šest. Radi se o minimalnom broju. Svi potencijali govore da će se obezbijediti i veći broj, ali ovo su minimalni uslovi koji se ugovorom obavezuju.
Usluge Ryanair-a crnogorski građani moći će da koriste do oktobra. Tako će biti i u naredne tri godine, ali od marta mjeseca, dodaje Popović.
Analitika – Informativni Portal
http://videooglasi.net/video-file-280.m4v