Sezona počinje u maju u HTP “Ulcinjska rivijera”

April 23, 2012   | news

Prvi gosti na Adu dolaze posredstvom njemčke agencije Obena 7. maja, a kapije hotela „Olympic“ i „Bellevue“ se otvaraju 10. maja kada će u ovim hotelima biti organizovano okupljanje studenata pravnih fakulteta (Pravnijada 2012.).

Buking za ljeto 2012. je odličan, a od strane agencija sa kojima sarađujemo imamo povećano interesovanje ne samo za proširenje zakupljenih kapaciteta, nego i za produžetak vremena korišćenja. U periodu predsezone (maj, juni) imaćemo veliki broj organizovanih grupa u hotelima na Velikoj plaži. Za mjesece juni, juli i avgust polovina kapaciteta u hotelima „Olympic“ i „Bellevue“ je data u fiksni zakup češkim agencijama.

I ovoga ljeta najviše gostiju očekujemo iz Češke, Srbije, Kosova, Njemačke, Poljske, Rusije, BiH i Crne Gore. Cijene u hotelima Ulcinjske rivijere se nisu mijenjale nekoliko godina unazad pa se polupansion kreće od 22 eura u predsezoni do 40 eura u špicu sezone. Cijena polupansiona do 10. juna  se kreće od 22 do 26 eura po osobi dnevno u zavisnosti od objekta koji je gost izabrao za svoj boravak

Novost u ponudi za sezonu 2012. jeste osvježeni nudistički centar Ada Bojana u kojem se privodi kraju renoviranje 88 soba. U 48 soba Tipa A biće promjenjene pločice, stolarija, bravarija, namještaj i renovirana kupatila. Takođe, 40 soba Tipa L će ovoga ljeta imati potpuno novi izgled. Uređeni su sportski sadržaji, a među njima posebno ističemo teniske terene. Od sredine juna, posjetioci Ade će ponovo imati na raspolaganju jahaće konje.

HTP „Ulcinjska rivijera“ je predstavila svoju ponudu na sajmovima u Pragu, Beogradu, Berlinu, Moskvi, Prištini, Sarajevu i Budvi.

Tokom 2011. godine u hotelima HTP „Ulcinjske rivijere“ je boravilo ukupno 16140 turista, što je za 20% više gostiju u odnosu na sezonu 2010. godine kada je u istim hotelima boravilo 13 485 turista.

 

 HTP Ulcinjska rivijera

YouTube Preview Image