A do jetë Elvir Resulani,fitues i “Collezione Albania”2012

May 12, 2012   | Lajmet / Vijesti, Zbavitje / Zabava

Sot ka përfunduar edicioni i spektaklit, ku ne oren 12:00 do te shpallen fituesit “Collezione Albania”, ku fitues i këtij edicioni nuk është i shpallur ende askush, ende i panjohur për shikuesit e spektaklit “Collezione Albania”,si Elvir Resulani,sa duket ulqinakët nuk kan votuar ne masë të madhe.

Me këtë rast, nëqofse Elvir Resulani ka fituar çmimin kryesor, Vendi i pare – 15000 Leke blerje ne collezione, Vendi i Dyte – 10000 Leke blerje ne collezione dhe Vendi i trete – 5000 Leke blerje ne collezione. Konkurimi do te mbyllet ne datën.12 Maj 2012 në ora 12 :00 ku dhe do shpallen fituesit.

Megjithë shikueshmërinë e lartë të këtij reality show, kritika më e madhe shkon për drejtuesen e këtij spektakli,ku nuk e ben spektaklin e tyre shumë të njohur në mediat.

Elvir Resulani pasi që në këtë spektakël shumë të shikuar, ai ka fituar edhe famë në mediat e Best Style Fachion 2012 Albania .

Elvir Resulani është ulqinak, i lindur më 14 shtator 1985. Shkollën fillore dhe gjimnazin i kreu në Ulqin.Punon dhe vepron në Ulqin si Elektriçistë.

Collezione Albania Facebook

YouTube Preview Image
2