Genta Ismaili show, shfaqet pa të brendshme

June 8, 2012   | Zbavitje / Zabava

Genta Ismaili kete her ka tentuar te kopjoje vipat e huaj ajo gjate ndarjeve te cmimeve te Video Festit Muzikor 2012eshte shfaqur me nje fustan te gjate te bardhe me nje qarje shume te madhe saqe dukej qe ajo nuk kishte veshur  mbathje ndoshta per te kopjuar pak   prezantuesen  e Sanremos Belen Rodriguez por me nje ndryshim te vogel ajo nuk kishte te tatuazhuar nje flutur  Kaq mjaftoi që e gjithë bota të fliste ër fluturën e saj që e kishte të vendosur pranë vendit intim dhe u hap një valë diskutimesh nëse Belen kishte veshur apo jo të brendshmet. Këtë situatë duket se ka dashur ta kopjojë Genta Ismajli e cila në video festin muzikor 2012 është shfaqur me një fustan të tillë të hapur deri sipër dhe ndonëse flutura i mungon debate mbi të brendshmet është i sigurtë se do të ndizet.
Por gjithsesi ajo dukej shume e bukur dhe elegante me kete fustan te bardhe ne foto ajo gjendet bashke me DJ Dalool.Ajo mori   një çmim special nga kanali muzikor “21 Plus” ne edicionin Video Festit Muzikor 2012.

Fotot që shikoni janë realizuar nga Dryton Imeri.