Bedžet Pacoli u prvoj posjeti Ulcinju

June 14, 2012   | news

Predsjednik Opštine Ulcinj Nazif Cungu primio je u svom kabinetu Potpredsjednika Vlade Republike Kosovo, odgovornog za spoljnu politiku i strane investicije gospodina Bexheta Pacollija (Bedžet Pacoli). Oni su razgovarali oko razvojnih planova i iskorišavanja potencijala Ulcinja.
Predsjednik Cungu je upoznao gospodina Pacollija o svom radu i angažovanju u stvaranju uslova za investicije fokusirajući se na urbanističke planove, investicije u turizmu i infrastrukturi.
Gospodin Cungu je izrazio spremnost za pruzanje podrske svakoj kompaniji koja je zainteresirana za investicije u Ulcinju u svim oblastima, obezbjeđujući im brze administrativne procedure.
Ova je bila prva posjeta gospodina Pacollija u Ulcinju, i osim prijema u kabinetu Predsjednika, Cungu sa svojim saradnicima i visokim gostom iz Prištine, posjetili su neke djelove grada Ulcinja, a g. Pacolli se jos jednom uvjerio u investicione potencijale i uslove za investicije koje pruža Opština Ulcinj se njegovim rukovodstvom.
Gospodin Pacolli zahvalio se na gostoprimstvu i izrazio poštovanje za stručno pripremljenu ekipu Predsjednika Cungua i da će ubrzo u daljim komunikacijama obavjestiti o mogućnostima za investiranje u Ulcinju bilo od strane njegove kompanije ili od partnerskih svjetskih kompanija.

Opstina Ulcinj