Në Kaliman zjarri akoma aktiv, por nën kontroll

August 3, 2012   | Lajmet / Vijesti, Ngjarjet - Events

Në fshatin Kaliman zjarri eshte akoma aktiv, por nën kontroll. Tetë Zjarrfikës  jan present në vengjarje dhe po punojnë për të shuar flakët që kërcënojnë shtepijat aty pranë fshatit Kaliman.

Siç u njohftuam nga kryeshefi i Shërbimit të Mbrojtjes dhe Shpëtimit Flamur Sella,tha se shërbimi qe ai drejton eshte i gatshem qe te ballafaqohet me të gjithë problemet . Ai tha se ne jemi në vendngjarje dhe se ka vështirësi në shuarjen e zjarrit,por për shkak të terrenit te thyer malor zjarri mas disa orëve asht vu në kontroll totale nga zjarrfiksat e Ulqinit.
F.H.

Lajme nga Ulqini