Ku eshte Genta Ismajli?

September 8, 2012   | Zbavitje / Zabava

Keni pyetur gjatë këtyre ditëve se ku është këngëtarja Genta Ismajli? Ja ku ne zbulojmë që ajo ka ikur në Amerikë për disa ditë pushimi, pas koncerteve që ajo kishte në këtë sezon veror.

Dihet se ajo ka edhe familjen në Amerikë dhe do të qëndrojë pak me ta, ndërsa kohët e fundit mamaja e saj i ka qëndruar afër Gentës. Por artistja atraktive nuk harron që të hyjë në facebook dhe twitter për të përshëndetur fansat e saj, madje duke postuar edhe disa nga hitet e saj të viteve të kaluara si me nostalgji.

Se kur do të kthehet ajo në Kosovë nuk dihet ende. / Maksim Gjokaj/Kosova Sot/

YouTube Preview Image